Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar, pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Seful CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar, pentru coruptie

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a ajuns in jurul orei 11 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat in legatura cu perchezitiile procurorilor DNA de joi de la sediul Consiliului Judetean pe care il conduce. continuă pe România Liberă

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar

UPDATE - Sorin Frunzaverde a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este suspectat ca ar fi pus presiune, impreuna cu vicepresedintele CJ, pe 20 de.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la DNA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul central al DNA, insotit de avocatul sau, ne-au spus surse judiciare.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA in urma perchezitiilor de joi

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii au facut, joi, perchezitii la locuinta acestuia si la sediul Consiliului.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns vineri la DNA. El este citat pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie care ar fi fost comise in.

Sorin Frunzaverde, urmarit penal si pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 17:35 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala a presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, acesta urmans sa fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru folosire a influentei si instigare la santaj.

Seful Consiliului Judetean Caras-Severin, sub control judiciar. DNA: Frunzaverde si-a folosit influenta in scopul obtinerii mai multor voturi la prezidentialele din 2014

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, SorinFrunzaverde, va fi plasat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie comise in 2014. El a plecat, vineri,.

Fostul deputat William Branza, pus sub control judiciar, dupa ce a fost audiat la DIICOT

Fostul deputat William Branza, fost candidat la alegerile prezidentiale, a fost pus sub control judiciar, joi, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta Mediafax, citand surse judiciare. William Branza a fost dus la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), joi la pranz, in baza unui mandat de aducere emis pe numele lui. Procurorii l-au audiat pe William Branza, i-au prezentat acuzatiile si au luat in cazul fostului deputat masura controlului judiciar.

Procurorii i-au permis lui Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar, sa plece cinci zile in Grecia

Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, si aflat sub control judiciar, va putea pleca in Grecia, timp de cinci zile, dupa ce procurorii DNA i-au permis acest lucru, informeaza Mediafax.

Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar, este liber sa plece 5 zile in Grecia

Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, si aflat sub control judiciar, va putea pleca in Grecia, timp de cinci zile, dupa ce procurorii DNA i-au permis acest lucru, transmit surse din presa.

Deputatul Adascalitei, cercetat sub control judiciar de procurorii DNA

Deputatul Constantin Adascalitei este cercetat de procurorii anticoruptie, sub control judiciar, pentru efectuare de acte de comert incompatibile cu functia, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )