Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Comisiei Europene a prezentat un plan de peste 300 de miliarde de euro pentru sprijinirea investitiilor in UE

Adevărul Adevărul,
Seful Comisiei Europene a prezentat un plan de peste 300 de miliarde de euro pentru sprijinirea investitiilor in UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a preyentat, in plenul Parlamentului European, crearea unui fond in valoare de 315 miliarde de euro, destinat sprijinirii investitiilor in Uniunea Europeana in urmatorii trei ani. continuă pe Adevărul

Razvan Nicolescu a obtinut acordul Comisiei Europene astfel incat pretul gazelor pentru CET-uri sa nu mai creasca. Gigacaloria nu se mai scumpeste

Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta in domeniu, astfel incat pretul la gaze sa nu creasca pentru CET-uri, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Razvan Nicolescu: Avem acordul scris al Comisiei Europene si saptamana viitoare vom aproba un proiect de OUG privind amanarea liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat miercuri la inceputul sedintei de Guvern, ca a obtinut acordul Comisiei Europene in vederea amanarii liberalizarii preturilor la gaze utilizate pentru producerea energiei termice furnizate populatiei. Reamintim ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a solicitat Departamentului pentru Energie elaborarea unui proiect de OUG prin care sa fie amanata liberalizarea preturilor la gazele achizitionate de CET-uri in vederea producerii de energie termica pentru consumatorii casnici. In caz contrar, energia termica s-ar scumpi de la 1 ianuarie 2015.

Curtea Europeana de Justitie da dreptate Comisiei Europene intr-un proces cu grupul Orange

Deciziile Comisiei Europene de a efectua inspectii in vara anului 2013 la grupul Orange, suspectat de un posibil abuz de pozitie dominanta pe piata de internet din Franta, au fost legale, a hotarat marti, 25 noiembrie, Curtea Europeana de Justitie. Orange a contestat caracterul proportional si necesar al deciziilor de inspectie demarate de Comisia Europeana, in conditiile in care Autoritatea de reglementare in comunicatii din Franta investigase anterior prezumtii privind incalcari identice si constatase ca practicile imputate Orange nu se confirmau sau nu constituiau un abuz de pozitie dominanta.

Motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentarii eurosceptici au initiat o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene CE) pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

Peste trei miliarde de oameni folosesc internetul. Danemarca este tara cea mai conectata, iar Romania ocupa locul 58

Peste trei miliarde de oameni folosesc internetul in lume, tarile din Africa progreseaza puternic la capitolul internet si telecom, in timp ce 450 de milioane de oameni locuiesc in zone in care nu exista retele de telefonie mobila, arata cel mai nou raport al International Telecommunication Union ITU). Cel mai bine stau tari precum Danemarca, Coreea de Sud, Suedia, Islanda si Marea Britanie, Romania este pe locul 58, iar din lume cel mai rau sta Republica Centrafricana.

IPP cere Guvernului sa urgenteze revizuirea Programelor Operationale in linia cerintelor Comisiei Europene pentru a nu rata din nou un an de finantare din exercitiul 2014 - 2020

Institutul pentru Politici Publice IPP) cere Guvernului si partidelor de guvernare sa treaca de socul pierderii alegerilor prezidentiale de catre candidatul pe care l-au sustinut si sa urgenteze finalizarea celor 8 Programe Operationale care vor aduce in Romania 30,7 miliarde Euro, reprezentand fondurile europene structurale si de investitii aferente exercitiului financiar 2014 - 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )