Libnet.ro
UNICEF

19:00

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA

Hotnews Hotnews,
 Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in caer seful CJ Ialomita a intervenit la seful ANAF din juidet pentru rezolvarea unor probleme. http://hn4. hotnews. ro/admin/main. htm. continuă pe Hotnews

UPDATE Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, adus la DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in caree seful CJ Ialomita a intervenit la seful ANAF din judet pentru rezolvarea unor probleme. Conform unor surse citate de Agerpre, Ciuperca va fi adus la structura centrala a DNA.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA (VIDEO)

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, saltat de DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost saltat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in.

Seful CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, saltat si dus cu mandat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat marti si va fi dus de anchetatori la DNA, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, intr-un dosar in care este suspectat.

Presa din Valcea: Seful Consiliului Judetean impune institutiilor subordonate sa-si publice anunturile doar in anumite publicatii

Ziarul de Valcea relateaza ca presedintele interimar al Consiliului Judetean Valcea, Gheorghe Pasat, a transmis o adresa tuturor institutiilor subordonate prin care le impune sa-si publice anunturile doar in trei publicatii, pe care le si nominalizeaza, cu persoane de contact si numere de telefon.

Silvian Ciuperca, presedintele CJ Ialomita, ridicat si dus cu mandat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat marti si va fi dus de anchetatori la DNA, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, intr-un dosar in care este suspectat de complicitate la abuz in serviciu,.

Mandat de aducere pe numele baronului PSD Silvian Ciuperca. Seful CJI a fost dus la DNA sub escorta mascatilor

In aceasta dimineata, Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, si Cezar Valcan, seful serviciului Achizitii din cadrul institutiei, au fost luati cu mascatii de la serviciu si transportati la DNA. Procurorii anticoruptie ar putea sa le ceara socoteala in ancheta deschisa la CJI in toamna trecuta.

Presedintele CJ Ialomita, ridicat de DNA

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat, in aceasta dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, si va fi dus cu mandat la audieri, scriu surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )