Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful de la Directia de Drumuri Constanta, retinut in dosarul in care este acuzat si Nicusor Constantinescu

B1 B1,
Seful de la Directia de Drumuri Constanta, retinut in dosarul in care este acuzat si Nicusor Constantinescu

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA. Acesta a fost ridicat miercuri si dus la audieri in acelasi. continuă pe B1

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, retinut in dosarul lui Constantinescu

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care aceeasi masura preventiva a fost dispusa in cazul.

Presedintele CJ Constanta, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut astazi de procurorii DNA, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

ICCJ nu dispune urmarirea penala in cazul plagiatului de care este acuzat premierul Ponta.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat inadmisibila actiunea de redeschidere a dosarului penal in care premierul Victor Viorel Ponta era vizat de plagiat. Cu alte cuvinte, Inalta Curte nu va cere Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa inceapa urmarirea penala a premierului Ponta pentru plagiat. Instanta, in minuta pronuntata, nu a spus ca volumul lui Ponta, reclamat de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, nu este plagiat, ci doar ca actiunea .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )