Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, arestat pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, arestat pentru luare de mita

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea de Apel a admis contestatia procurorilor in acest. continuă pe Antena3

Seful Directiei Finantelor Publice Ploiesti, arestat preventiv

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, plasat in arest la domiciliu de Tribunalul Prahova dupa ce DNA l-a retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, in aceasta seara, Curtea de Apel admitand contestatia procurorilor in acest caz.

Seful Finantelor Publice Ploiesti, ARESTAT preventiv, pentru luare de mita

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, plasat in arest la domiciliu de Tribunalul Prahova, dupa ce DNA l-a retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti seara, Curtea de Apel admitand contestatia procurorilor in acest caz, informeaza Mediafax.

Dosar de politician: Se prabuseste Republica Mazare. Sorin Strudinsky, arestat pentru spagi grele (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit marti in emisiunea Dosar de politician despre decapitarea gruparii primarului Constantei, Radu Mazare. Procurorii DNA l-au arestat pentru coruptie pe afaceristul Sorin Strudinsky.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )