Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seful GSK: Am primit mai multe oferte decat ne-am asteptat pentru fabrica Europharm de la Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful GSK: Am primit mai multe oferte decat ne-am asteptat pentru fabrica Europharm de la Brasov

Grupul britanic GlaxoSmithKline a primit mai multe oferte pentru vanzarea fabricii de la Brasov decat s-a asteptat atat de la companii internationale, cat si nationale, a declarat, potrivit Medafax, directorul general al GSK Romania, Pascal Prigent. continuă pe Wall-Street Ro

Maidanezii sperie si Parlamentul. in subsolurile Casei Poporului se afla mai multe haite de caini vagabonzi

Cainii maidanezi au reusit sa terorizeze si Parlamentul. Un telespectator ne-a trimis mai multe fotografii facute in subsolul Casei Poporului, care a ajuns taramul haitelor de caini. Urmariti mai multe.

Mai multe organizatii neguvernamentale vor protesta impotriva vizitei lui Dmitri Rogozin la Chisinau

Mai multe organizatii neguvernamentale s-au solidarizat pentru a manifesta contra vizitei vicepremierului rus la Chisinau, Dimitri Rogozin. In acest sens a fost anuntata desfasurarea unor manifestatii in fata Guvernului Republicii Moldova si a Catedralei Mitropolitane, transmite NOI. md.

Magazinul online elefant.ro a inceput sa vanda haine si incaltaminte, va adauga cosmetice si analizeaza intrarea in premiera pe mai multe categorii de produse

Libraria online elefant. ro vrea sa se transforme intr-un mall online si, dupa ce a inceput sa vanda jucarii si RCA-uri, a lansat acum segmentul de fashion unde vinde haine, incaltaminte, bijuterii ceasuri si altele, la preturi ce incep de la cateva zeci de la lei si ajung sa depaseasca 1. 000 de lei. Despre ce produse va mai lansa elefant. ro si cum se comporta pe online fanii mall-urilor puteti citi intr-un interviu HotNews realizat cu Ana-Rita Da'Ros, director pentru e-commerce la elefant. ro.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )