Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj a fost retinut

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au retinut pe Rares Pop, Seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj. Acesta este acuzat de luare de mita, santaj si abuz in serviciu. Pop superviza activitatea rutiera in sapte judete. El este vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca si a devenit de noua zile consilier judetean. continuă pe Adevărul

Seful Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj a fost retinut

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au retinut pe Rares Pop, Seful Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj. Acesta este acuzat de luare de mita, santaj si abuz in serviciu. Pop superviza activitatea rutiera in sapte judete. El este vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca si a devenit de noua zile consilier judetean.

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita, santaj si abuz in serviciu. in acelasi dosar sunt cercetati si alti doi inspectori .

Seful de la Controlul Traficului Rutier Bistrita-Nasaud, Ioan Radu Dohotar, cercetat pentru abuz in serviciu

Inspectorul coordonator al Biroului judetean Bistrita-Nasaud a Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, Ioan Radu Dohotar este cercetat pentru abuz in serviciu in forma continuata cu obtinerea de foloase necuvenite si permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

DNA: Doi inspectori sefi la Controlul Traficului Rutier, retinuti pentru abuz in serviciu si luare de mita

Doi inspectori sefi la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Inspector de trafic rutier din Alba, santajat de seful Biroului Teritorial ISCTR Cluj

Un fost inspector coordonator al Agentiei Alba din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier a fost santajat de seful Inspectoratului Teritorial din Cluj, Pop Rares Vasile, pentru anularea unei note de constatare, altfel urma sa fie schimbat din functie. Informatia apare intr-un comunicat DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de trei persoane din cadrul institutiei.

Cine este Rares Pop, liberalul arestat pentru coruptie si santaj

La doar o saptamana de la arestarea presedintelui PNL al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, un alt lider liberal a ajuns dupa gratii, tot pentru fapte de coruptie. Este vorba de seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj, Rares Pop. Acesta devenise consilier judetean chiar in aceeasi zi in care a fost arestat Horea Uioreanu.

Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector- and sef teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier ISCTR), este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata cu ob and tinere de foloase necuvenite, and santaj, luare de mita si alte infractiuni.

Cluj: Consilier judetean PNL, urmarit penal pentru abuz in serviciu, santaj, mita si alte infractiuni

Consilierul judetean clujean Rares Vasile Pop PNL), inspector sef teritorial la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier, este urmarit penal de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu in forma continuata cu obtinere de foloase necuvenite, santaj si luare de mita .

Ministrul Economiei propune ajutoare de stat pentru consumatorii de gaze

Ministrul Economiei, Constantin Nita, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa identifice o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de gaze.

Veste buna pentru piata imobiliara din Cluj: primaria va publica o brosura cu preturile

Primaria din Cluj va demara un proiect pilot care presupune publicarea, din toamna, a preturilor medii la care se tranzactioneaza imobilele din oras, pe strazi sau grupuri de strazi, pana la nivel de cartier, a declarat marti presedintele ANEVAR,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )