Libnet.ro
UNICEF

15:00

Seful ISJ Mures, arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Stefan Somesan este acuzat pentru fapte de coruptie

România Liberă România Liberă,
Seful ISJ Mures, arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Stefan Somesan este acuzat pentru fapte de coruptie

Stefan Somesan, seful Inspectoratului Scolar Judetean Mures a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat pentru fapte de coruptie dupa ce a fost audiat cateva ore de catre procurorii Serviciului Teritorial Mures al DNA . continuă pe România Liberă

Seful ISJ Mures a fost retinut de DNA pentru 24 de ore

Seful ISJ Mures, Stefan Somesan a fost retinut joi pentru fapte de coruptie de procurorii DNA, informeaza Mediafax. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat in prealabil mai multe.

Seful ISJ Mures, retinut pentru 24 de ore. Stefan Somesan este acuzat pentru fapte de coruptie

Stefan Somesan, seful Inspectoratului Scolar Judetean Mures a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat pentru fapte de coruptie dupa ce a fost audiat cateva ore de catre procurorii Serviciului Teritorial Mures al DNA .

Fostul sef al CJ Brasov Aristotel Cancescu, arestat preventiv pentru 25 de zile

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu, acuzat de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost arestat preventiv pentru 25 de zile. Acesta fusese, joi, arestat la.

Aristotel Cancescu, arestat preventiv pentru 25 de zile

Curtea de Apel Brasov a admis marti cererea DNA de arestare preventiva a fostului presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, anunta Agerpres.

Catalin Chereches, primarul suspendat al orasului Baia Mare, a fost invoit din arestul la domiciliu pentru a participa la inmormantarea arhiepiscopului Justinian Chira

Primarul suspendat al orasului Baia Mare, Catalin Chereches, aflat in arest la domiciliu, a primit joi permisiunea de a-si parasi locuinta pentru a participa la inmormantarea arhiepiscopului.

Sibiu: Barbatul care a injunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din oras, internat pentru 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie

Barbatul care a injunghiat duminica seara trei persoane, pe un bulervard intens circulat din Sibiu, va fi internat la Spitalul de Psihiatrie. Decizia a fost luata marti de magistratii Judecatoriei Sibiu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )