Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Politiei Rutiere Brasov, arestat pentru coruptie. DNA: Claudiu Tamarjan a creat un sistem infractional foarte bine pus la punct

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Rutiere Brasov, arestat pentru coruptie. DNA: Claudiu Tamarjan a creat un sistem infractional foarte bine pus la punct

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul. continuă pe Antena3

Seful Politiei Rutiere Brasov, arestat pentru coruptie. Claudiu Tamarjan a fost suspendat din functie

Update 11. 54 - Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a anuntat, joi, ca seful Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, dupa ce a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie,.

Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov, arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov, el contestand deja decizia in sala, transmite Mediafax.

Seful Politiei Rutiere Brasov retinut de DNA pentru fapte de coruptie a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Acesta a fost adus la Tribunalul Brasov miercuri, in.

Seful Politiei Rutiere Brasov, vizat de DNA

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere este suspectat de fapte de coruptie, transmit sursele de presa.

UPDATE: Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost suspendat din functie dupa ce a fost arestat pentru fapte de coruptie

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a fost suspendat din functie, ca urmare a faptului ca a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie, in locul acestuia fiind desemnat comisarul-sef Vasile.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut pentru trafic de influenta

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )