Libnet.ro
UNICEF

15:30

Seful Politiei Sinaia, acuzat de trafic de influenta, a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Sinaia, acuzat de trafic de influenta, a fost arestat preventiv

Seful Politiei statiunii Sinaia, comisarul sef Marin Tudorica, a fost arestat preventiv, joi, de Tribunalul Prahova, in dosarul in care este suspectat de trafic de influenta si operatiuni incompatibile cu. continuă pe Antena3

Seful Politiei Sinaia a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta

Marian Tudorica, seful Politiei Sinaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta. Magistratii Tribunalului Prahova au decis acelasi lucru pentru protejatul acestuia, omul de afaceri Cristian Simion.

DNA face perchezitii la seful Politiei Sinaia si la adjunctul lui. suspectati de coruptie

Procurorii DNA au inceput perchezitii in sediul Politiei orasului Sinaia.

UPDATE. Seful Politiei Sinaia si adjunctul lui, suspectati ca au luat 40.000 euro pentru a proteja o afacere

50: Sefii Politiei statiunii Sinaia din judetul Prahova sunt suspectati de procurorii anticoruptie ca, timp de trei ani, au primit sume de 40. 000 de euro, ca sa protejeze afacerile unei firme locale.

Perchezitii la Politia Sinaia: seful si adjunctul institutiei, suspectati de trafic de influenta

Procurorii Directiei Natioanale Anticoruptie DNA) Ploiesti desfasoara miercuri dimineata perchezitii la sediul Politiei din Sinaia, seful si adjunctul institutiei fiind suspectati de trafic de influenta, acestia intervenind pentru rezolvarea unor probleme penale ale unor apropiati, potrivit Digi 24.

and Seful Politiei Sinaia si un om de afaceri, arestati preventiv

And Seful Politiei Sinaia, Marin Tudorica, si omul de afaceri pe care acesta il proteja, Cristian Simion, au fost arestati preventiv in aceasta seara in dosarul de coruptie instrumentat de DNA Ploiesti, transmit surse din presa.

Perchezitii DNA la Politia Sinaia pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti desfasoara miercuri dimineata perchezitii la sediul Politiei din Sinaia, seful si adjunctul institutiei fiind suspectati de trafic de influenta.

Barbat ucis in bataie de seful Politiei pentru ca l-a calcat pe picior in microbuz. Victima, inainte de a primi pumnul fatal: Ce-am facut? N-am omorat pe nimeni

Seful Politiei orasului Gataia din judetul Timis, Daniel Ion Disaga, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte. Disaga este acuzat ca l-a omorat in bataie pe un barbat cu care a intrat in conflict in microbuzul cu care cei doi faceau naveta pe ruta Timisoara-Gataia.

Seful Politiei Sinaia si un om de afaceri, retinuti de DNA Ploiesti

Seful Politiei Sinaia, Marin Tudorica, si un om de afaceri pe care il proteja, Cristian Simion, au fost retinuti miercuri seara de procurorii DNA Ploiesti. Acestia au fost scosi incatusati din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )