Libnet.ro
UNICEF

16:30

Seful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

România Liberă România Liberă,
Seful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs organizat in septembrie 2014. continuă pe România Liberă

Seful de la Resurse Umane din Oficiul Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa.

Seful de la Resurse Umane din Oficiul Cadastru Bucuresti, acuzat de luare de mita, arestat

ACTUALIZARE 18:10 Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, retinut joi de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs, a fost arestat.

UPDATE. Seful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucuresti, arestat pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs organizat in septembrie 2014.

Sef al biroului resurse umane din cadrul Oficiului de Cadastru Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Iulian Bocse, seful Biroului resurse umane si relatii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, a fost retinut de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Sefa de la Resurse Umane din Primaria Sectorului 2, retinuta de DNA. A luat mita 11.000 de euro

Directorul de la Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 a fost retinut de DNA, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, retinuta pentru luare de mita

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Daniela Nastase, a fost retinuta miercuri pentru 24 de ore de DNA pentru trafic de influenta. Aceasta a fost prinsa in flagrant in timp ce pri.

Sefa Serviciului resurse umane din Primaria Sectorului 2, arestata preventiv

ACTUALIZARE 19:47 Tribunalul Bucuresti a decis astazi, la propunerea procurorilor anticoruptie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane din Primaria Sectorului 2, retinuta pentru trafic de influenta.

Sefa serviciului resurse umane din Primaria Sectorului 2, retinuta de procurorii DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus urmarirea penala si retinerea pentru 24 de ore a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, pentru trafic de inluenta. Aceasta a fost prinsa in flagrant cand primea suma de 11. 000 de la denuntator, pentru a interveni pe langa un alt functionar din aceeasi institutie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL.

Sefa de la resurse umane din Primaria Sectorului 2, arestata pentru ca a luat mita 11.000 de euro

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sectorului 2 a fost arestata, joi seara, pentru luare de mita. Daniela Nastase a fost prinsa cand lua mita 11. 000 de euro de la o persoana pentru a interveni in.

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sector 2 a fost retinuta de DNA pentru mita

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sectorului 2, Daniela Nastase, a fost retinuta joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost prinsa cand primea 11. 000 de euro mita pentru a interveni in vederea solutionarii unor dosare ce vizau acordarea de apartamente ANL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )