Libnet.ro
UNICEF

20:30

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Antena3 Antena3,
Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Cotroceni, pe seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, discutiile vizand componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

ACTUALIZARE 19:55 Oprea a discutat cu seful Serviciului Secret al Marii Britanii despre securitate in zona Marii Negre * Seful MI6 a avut o intalnire si cu seful SRI, Eduard Hellvig Premierul interimar, Gabriel Oprea, s-a intalnit la Guvern cu seful Serviciului Secret de Informatii britanic MI6), Alex Younger, aflat la Bucuresti, pentru a discuta despre evolutiile regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Iohannis, intrevedere cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Cotroceni, cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger,desrepe componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele doua tari si situatia de securitate regionala.

Eduard Hellvig, intalnire cu seful MI6, Alex Younger

Seful MI6, Alex Younger, care se afla in Romania la invitatia conducerii Serviciului Roman de Informatii, a avut o intalnire, marti, cu directorul SRI, EduardHellvig, cu care a discutat, printre altele, despre combaterea terorismului.

Iohannis s-a intalnit cu seful MI6. Situatia de securitate regionala, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger.

Combaterea terorismului, subiect de discutie intre Eduard Hellvig si cu omologul sau britanic

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, a discutat, marti, cu directorul SRI, Eduard Hellvig, despre combaterea terorismului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )