Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful SIF Ialomita a fost retinut pentru luare de mita.

România Liberă România Liberă,
Seful SIF Ialomita a fost retinut pentru luare de mita.

Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache, a fost retinut pentru luare de mita, complicitate la evaziune fiscala si trafic de influenta. In perioada iulie septembrie 2013, in calitate de sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache a primit cu titlu de mita, de la un denuntator, mai multe sume de bani pentru a nu-si indeplini atributiile de . continuă pe România Liberă

Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Ialomita, retinut de DNA pentru luare de mita

Comisarul sef Cornel Tache a fost retinut pentru 24 de ore, in urma cu o noapte, de catre procurorii DNA structura centrala, sub acuzatia de luare de mita. Anchetatorii intentioneaza sa-l duca pe omul legii in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Seful Serviciului de Investigarea Fraudelor din IPJ Ialomita, retinut pentru coruptie

Seful Serviciului de Investigarea Fraudelor din IPJ Ialomita, Cornel Tache, a fost retinut pentru luare de mita, complicitate la evaziune fiscala si trafic de influenta, procurorii DNA cerand Curtii de Apel.

Barbatul care a violat o jurnalista in Capitala a fost arestat pentru 29 de zile. Primele imagini cu violatorul

Barbatul suspectat ca in 10 septembrie a violat o jurnalista, in zona Lacului Floreasca din Capitala, a fost arestat pentru 29 de zile. Judecatoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventiva.

Un vitezoman beat, fara acte si cu armament asupra sa a fost retinut de politie, dupa o urmarire ca in filme

Un sofer de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal, pentru ca a condus cu 195 de kilometri la ora si cu armament asupra lui.

Incidente in Parlamentul Romaniei: Discursul lui Victor Ponta a fost intrerupt pentru ...

Deputatii si senatorii PPDD s-au retras, marti, de la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in care premierul Victor Ponta prezinta scrisoare de intentie catre FMI, pe motiv ca nu au fost consultati pe acest subiect inainte, de catre premier. Avand in vedere imprejurarea ca primul ministru Victor Ponta a inteles sa se consulte doar cu unele partide de opozitie, ignorand PPDD, deputatii si senatorii nostri inteleg sa se retraga de la sedinta comuna, pentru ca pe domnul Ponta nu-l .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )