Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sefului Politiei Locale de la Sectorul 1, RETINUT pentru coruptie! Rolul lui Emanoil Bocean, in reteaua Chiliman-Moisescu

România Liberă România Liberă,
Sefului Politiei Locale de la Sectorul 1, RETINUT pentru coruptie! Rolul lui Emanoil Bocean, in reteaua Chiliman-Moisescu

UPDATE: Emanoil Bocean a fost RETINUT pentru ca a pretins si primit 2, 25 milioane de lei de la oameni de afaceri in calitate de consilier personal al primarului Andrei Chiliman, suspendat pentru coruptie. continuă pe România Liberă

Perchezitii in biroul sefului Politiei Locale de la Sectorul 1. Rolul lui Emanoil Bocean, in reteaua Chiliman-Moisescu

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii in biroul sefului Politiei Locale de la Sectorul 1 al Capitalei. Emanoil Bocean este suspectat de luare de mita. Perchezitiile ar fi facute in dosarul care ii vizeaza pe fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei Andrei Chiliman, si al prietenului acestuia, Vlad Moisescu, potrivit unor surse judiciare.

Perchezitii la seful Politiei Locale din Sectorul 1

Perchezitii in biroul sefului politiei locale sectorului 1. Emanoil Bocean este acuzat de luare de mita, potrivit Digi24.

Fostul adjunct al sefului Politiei Capitalei, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Decizia impotriva lui Ababei nu e definitiva

Comisarul sef Roberto Ababei, fostul adjunct al sefului Politiei Capitalei, a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Decizia, care apartine Tribunalului Bucuresti, nu este definitiva.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti au descins la biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, intr-un dosar in care exista suspiciuni de luare de mita. Dupa ce se vor finaliza perchezitiile, Emanoil Bo.

DNA a descins la Politia Locala Sector 1. Consilierul lui Chiliman, cercetat pentru mita

Procurorii DNA Ploiesti fac perchezitii, marti dimineata, la biroul coordonatorului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean - fost consilier al fostului primar Andrei Chiliman - intr-un dosar in care.

Inspector din cadrul Primariei Sectorului 1, din nou in vizorul DNA, pentru coruptie

Un inspector din cadrul Primariei Sectorului 1, Razvan Iordan, este vizat de DNA intr-un nou dosar, pentru fapte de coruptie, comise in perioada 2009-2016, conform unor surse judiciare. in acest dosar, procurorii anticoruptie din Ploiesti fac perchezitii la noua locatii din Bucuresti si Constanta.

Fostul adjunct al Politiei Capitalei, Roberto Ababei, condamnat pentru trafic de influenta

Comisarul sef Roberto Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei,a fost condamnat marti de magistratii Tribunalului Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influent. Ababei este acuzat ca a primit 13. 000 de euro de la doi oameni de afaceri, cercetati intr-un dosar de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )