Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seismologi: Cauzele cutremurelor din ultima perioada sunt naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seismologi: Cauzele cutremurelor din ultima perioada sunt naturale

Update 12:05 Cauzele cutremurelor din ultima perioada din zona Galati sunt naturale, au anuntat astazi seismologii. continuă pe Ziarul Bursa

Specialistii au gasit cauza cutremurelor din Galati: S-a reactivat o falie. Nu putem opri acest fenomen

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in .

Cauza cutremurelor din Galati, o nebuloasa pentru autoritati

In timp ce populatia din localitatile galatene Schela si Izvoarele traieste de cateva zile cu frica-n san din cauza cutremurelor repetate, autoritatile, pornind de la administratia locala pana la oficialii din Guvern, ridica din umeri cand sunt intrebati despre ceea ce se petrece in zona.

Expert: Cutremurele din judetul Galati au cauze naturale. Exista un stres puternic in scoarta

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru cercetari, transmite Mediafax.

Specalistii au gasit cauza cutremurelor din Galati: S-a reactivat o falie. Nu putem opri acest fenomen

S-a reactivat o falie care este situata in apropiere de localitatea Izvoarele si care a mai dat cutremure. Dar acum este o activare iesita putin din comun, din tipar. Nu putem opri acest fenomen si s-ar putea ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )