Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selena Romania a avut o cifra de afaceri de 50 milioane lei in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Selena Romania a avut o cifra de afaceri de 50 milioane lei in 2016

Selena Romania, parte a grupului polonez Selena, a avut, in 2016, o cifra de afaceri de 50 de milioane de lei, au declarat, ieri, reprezentantii companiei. Potrivit acestora, in perioada 2001-2016, cifra de afaceri a Selena Romania s-a majorat de la 10 milioane de lei, la 50 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

IFC imprumuta Alpha Bank Romania cu 50 milioane euro pentru acordarea de credite ipotecare

IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, acorda Alpha Bank Romania un imprumut de 50 de milioane de euro pentru a sprijini acordarea de credite ipotecare si pentru a contribui la extinderea accesului la finantare pentru potentialii proprietari de locuinte din Romania, potrivit unui comunicat al IFC, trimis Redactiei.

Finantele au mai luat cu imprumut 20 milioane lei pe 14 ani

Ministerul Finantelor a vandut miercuri titluri de stat de 20 milioane lei scadente in 24 septembrie 2031, printr-o licitatie suplimentara la cea de marti, in care a plasat obligatiuni de 200 milioane lei la un ranament mediu in scadere la 4,12% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Actionarii Zentiva vor primi dividende de 65 milioane lei din profitul pe 2016

Actionarii producatorului de medicamente Zentiva simbol bursier SCD), companie controlata de grupul Sanofi printr-o firma cipriota, au aprobat repartizarea sumei de 65 milioane lei, din profitul net obtinut anul trecut, pentru dividende, arata un.

Activele Statului vrea sa plateasca 38 milioane de lei pagubitilor FNI

Bugetul de venituri si cheltuieli din acest an al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) prevede plata catre creditorii FNI a sumei de 38 milioane lei.

Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane lei pentru organizarea festivalului Hey Day

Centrul de Conservare si Valorificare a Tradistiei Populare al Municipiului Bucuresti CREART), din subordinea Primariei Capitalei, da 1,5 milioane de lei pentru organizarea festivalului Hey Day, ce va avea loc la finalul acestei saptamani in Parcul Izvor. Contractul s-a dat prin cumparare directa firmei FIVE'S INTERNATIONAL SRL, potrivit site-ului de achizitii publice. Din 2015 pana in prezent, firma a primit de la CREART prin cumparare directa contracte de peste 10 milioane lei pentru inchirierea de echipament necesar organizarii de evenimente sau servicii conexe.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )