Libnet.ro
UNICEF

12:00

Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu MegaMarket.ro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu MegaMarket.ro

Reteaua Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket. ro, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Selgros intra in comertul online prin portalul MegaMarket.ro.

Reteaua cashcarry Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu platforma online megamarket. ro, prin care va livra direct clientilor peste 11. 000 de produse alimentare si nealimentare. Produsele pot fi comandate pe website sau prin intermediul aplicatiei disponibile in Google Play si App Store. Am pornit la drum alaturi de Selgros acum mai bine de zece ani asigurand servicii de aprovizionare pentru un numar restrans de clienti. Acum, cand piata comertului online a ajuns la .

Inca un retailer major intra in comertul online: Selgros incepe sa livreze la domiciliu

Selgros CashCarry Romania a initiat un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket. ro prin intermediul caruia va incepe sa livreze online peste 11. 000 de produse alimentare si nealimentare.

inca un mare retailer incepe sa vanda pe internet: Selgros va livra clientilor peste 11.000 de produse prin portalul megamarket.ro

Reteaua cashcarry Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket. ro, prin care va livra direct clientilor peste 11. 000 de produse alimentare si nealimentare. Retailerii Carrefour si Cora au inceput inca din 2013 vanzarile pe internet, iar altii isi pregatesc terenul in acest sens.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )