Libnet.ro
UNICEF

22:00

O semi-masca imprimabila 3D, utila in lupta impotriva COVID 19, pusa la punct de profesori de la ASE

Adevărul Adevărul,
O semi-masca imprimabila 3D, utila in lupta impotriva COVID 19, pusa la punct de profesori de la ASE

O echipa de cadre didactice de la Academia de Studii Economice ASE) din Bucuresti, sub coordonarea prof. univ. dr. Razvan Bologa, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, a elaborat si depus la Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare documentatia tehnica necesara pentru avizare pentru un echipament medical printat 3D, util in lupta impotriva Covid 19. continuă pe Adevărul

Finlanda va investi 100 de milioane de euro in lupta impotriva COVID-19

Autoritatile finlandeze au anuntat, azi, ca in perioada iunie-august vor comanda echipamente de protectie si respiratoare in valoare de 100 de milioane de euro si ca se pregatesc pentru o crestere a cererii pentru astfel de echipamente.

Vaccin romanesc impotriva COVID-19? Acord intre Centrul OncoGen si Institutul Cantacuzino pentru a continua cercetarea pentru un posibil vaccin

OncoGen, cel mai mare centru de terapii personalizate pentru cancer din estul Europei, si Institutul Cantacuzino au semnat un acord de colaborare pentru a continua cercetarea in vederea dezvoltarii unui vaccin impotriva COVID-19. Centrul OncoGen si Institutul Cantacuzino au castigat competitia organizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului SARS-nCov-2 - suma castigata se ridica la 3,5 milioane RON si ne permite continuarea cercetarilor pentru vaccinul impotriva Covid-19, anunta reprezentantii OncoGen.

Agentia europeana a medicamentului vrea sa incadreze lansarea pe piata a vaccinurilor impotriva covid-19

Agentia europeana a medicamentelor EMA) a anuntat azi ca lanseaza o cercetare independenta, pentru a se pregati de supravegherea unor eventuale vaccinuri impotriva covid-19.

Vaccinul dezvoltat la Timisoara impotriva Covid-19 va fi administrat intranazal. OncoGen a semnat un acord de colaborare cu Institutul Contacuzino

Centrul OncoGen din Timisoara a castigat o finantare de 3,5 milioane de lei, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii, care le va permite continuarea cercetarilor pentru vaccinul impotriva Covid-19. Mai mult,.

Franta a oprit folosirea hidroxiclorochinei impotriva covid-19

Inaltul Consiliu francez pentru Sanatate Publica HCSP) si Agentia franceza a medicamentului ANSM) se pronunta impotriva folosirii hidroxiclorochinei impotriva covid-19.

Folosirea hidroxiclorochinei impotriva covid-19, oprita in Franta. Profesorul Didier Raoult, un cunoscut promotor al acestui medicament, contesta decizia

Inaltul Consiliu francez pentru Sanatate Publica HCSP) si Agentia franceza a medicamentului ANSM) se pronunta impotriva folosirii hidroxiclorochinei impotriva covid-19 - atat ca tratament, cat si in studii clinice -, in urma unui studiiu care arata ca este ineficienta si prezinta riscuri, au anuntat marti cele doua institutii, relateaza AFP.

Brazilia va continua folosirea hidroxiclorochinei ca tratament impotriva COVID-19, in ciuda deciziei OMS de a suspenda aplicarea medicamentului

Ministerul brazilian al Sanatatii a anuntar ca hidroclorochina, un derivat al clorochinei, nu va fi eliminata din schema de tratament pentru pacientii infectati cu COVID-19, in ciuda deciziei Organizatiei.

Brazilia mentine folosirea hidroxiclorochinei impotriva covid-19

Ministerul brazilian al Sanatatii isi mentine recomandarea privind folosirea hidroclorochinei in tratarea covid-19, in pofida hotararii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de a suspenda temporar teste clinice ale acestui medicament, ca o masura de precautie.

Orban, despre misiunea militarilor romani in SUA: Are obiectivul de a vedea cum actioneaza echipele medicale din SUA in lupta impotriva Covid-19 VIDEO

Premierul Ludovic Orban, prezent luni la ceremonia de plecare in SUA a 15 militari romani care vor spijini autoritatile statului Alabama in lupta cu noul coronavirus, a declarat ca este o misiune care are pe de o parte obiectivul de a fi alaturi de medicii din SUA, dar si de a vedea foarte clar cum actioneaza echipele medicale din SUA in lupta impotriva Covid.

Armata Romana trimite medici militari in sprijinul autoritatilor americane ce lupta impotriva Covid!

O echipa de 15 specialisti din Ministerul Apararii Nationale, alcatuita din cinci medici, cinci asis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )