Libnet.ro
UNICEF

12:30

in semn de protest, primarul unei localitati din Italia cerseste. Vezi ce numultumiri are

Antena3 Antena3,
in semn de protest, primarul unei localitati din Italia cerseste. Vezi ce numultumiri are

Primarul unui orasel din Liguria, in provincia italiana Genova, a cersit pe treptele catedralei din localitate pentru a protesta fata de faptul ca banii contribuabililor nu se intorc la bugetul local, relateaza. continuă pe Antena3

Primarul unui orasel din Italia cerseste in semn de protest

Primarul unui orasel din Liguria, in provincia italiana Genova, cersea, luni, pe treptele catedralei din localitate pentru a protesta fata de faptul ca banii contribuabililor nu se intorc la bugetul local, relateaza agentia ANSA, in pagina electronica.

Italia: Primarul unui orasel din Liguria cerseste, in semn de protest (VIDEO)

Primarul unui orasel din Liguria, in provincia italiana Genova, cersea, luni, pe treptele catedralei din localitate pentru a protesta fata de faptul ca banii contribuabililor nu se intorc la bugetul local, scrie.

E haos pe aeroporturile din Italia. Viitorul companiei Alitalia ar putea fi in pericol

E haos pe aeroporturile din Italia, din cauza unei greve a celor de la compania nationala aeriana Alitalia. Protestul a fost declansat de sindicatul pilotilor si insotitorilor de zbor si porneste, in mare.

Un barbat si-a dat foc in curtea unei primarii din Suceava. De ce a recurs la acest gest

Un barbat de 38 de ani a ajuns, luni, la spital, dupa ce si-a dat foc in curtea sediilor Primariei sucevene Poiana Stampei si a Politie din localitate, pe motiv ca fosta sotie, plecata la munca in Italia, a amanetat verighetele, informeaza Mediafax.

Incendiu puternic in apropierea unei rafinarii din Ploiesti

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de deseuri din Ploiesti, in apropierea rafinariei Petrotel Lukoil. Sase autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )