Libnet.ro
UNICEF

00:08

Senatorii din Comisia de munca: copiii mai mici de trei ani nu pot fi plasati in servicii de tip rezidential

Adevărul Adevărul,
Senatorii din Comisia de munca: copiii mai mici de trei ani nu pot fi plasati in servicii de tip rezidential

Comisia pentru munca si protectie sociala din Senat a adoptat, marti, un raport favorabil, cu amendamente, la o initiativa legislativa prin care se interzice plasamentul in servicii de tip rezidential al copiilor care nu au implinit varsta de trei ani. continuă pe Adevărul

Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Pentru ca si cei mai mici dintre noi merita un pic de divertisment educational pe smartphone, am creat un altfel de top 10 aplicatii de mobil. Indiferent daca au un an, trei ani sau sapte ani, copiii nostri au o fascinatie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul ca la fiecare atingere se schimba ceva, functioneaza ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decat atat, este spectaculoasa intuitia copiilor. De multe ori, ramai uimit atunci cand un copil de [].

Personaje de desene animate, fara par, din solidaritate cu copiii bolnavi de cancer

Garfield, Olive Oyl si Snoopy sunt cateva dintre personajele faimoase de desene animate care si-au ras parul din solidaritate cu copiii bolnavi de cancer. Scopul acestui proiect este de a mari gradul de constientizare a numarului foarte mare de copii ce sufera de aceasta afectiune, de multe ori necrutatoare, si de a-i ajuta pe acesti micuti sa se obisnuiasca mai usor cu schimbarile dramatice prin care trec, cel putin la nivel fizic.

Bancile vad provizioane mai mici si impulsionarea creditului

Peste 80% din banci se asteapta la cresterea cererii de credite atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme si la imbunatatirea rezultatelor financiare. Conditiile de creditare se vor relaxa in Industrie, IT, Agricultura, Telecom, Sanatate si segmentul IMM-urilor, conform Barometrului Bancar ARB EY.

Deputatii liberali din Comisia Juridica au votat in favoarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu

Partidul National Liberal anunta, luni, ca cei sase deputati liberali membri ai comisiei juridice au votat in favoarea arestarii preventive a deputatului FlorinPopescu. Cei sase deputati ai PNL din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )