Libnet.ro
UNICEF

20:30

Senatorul american Robert Corker: Statele Unite vor ca Moldova sa devina parte a Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Senatorul american Robert Corker: Statele Unite vor ca Moldova sa devina parte a Uniunii Europene

Statele Unite ale Americii pledeaza pentru ca Republica Moldova sa devina parte a UE, tara urmand sa beneficieze in continuare de sprijinul SUA pentru dezvoltare. Declaratia a fost facuta de catre senatorul american Robert Corker, la intrevederea avuta la Chisinau cu presedintele Legislativului, Igor Corman. continuă pe Adevărul

Senatorul american Bob Corker, in vizita de doua zile in Moldova

Senatorul din SUA Bob Corker a venit azi in Republica Moldova pentru o vizita de doua zile, anunta, printr-un comunicat de presa, Ambasada SUA la Chisinau.

Statele Unite vor trimite 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, informeaza AFP, citata de Mediafax. Scopul acestei actiuni este acela de a demonstra solidaritatea.

Senatorul american Bob Corker a sosit intr-o vizita de doua zile in Moldova

Senatorul din SUA Bob Corker a venit azi in Republica Moldova pentru o vizita de doua zile, anunta, printr-un comunicat de presa, Ambasada SUA la Chisinau.

Joe Biden: Statele Unite sustin Ucraina in fata unor amenintari umilitoare

Statele Unite sustin Ucraina in eforturile vizand pastrarea unitatii tarii si in fata unor amenintari umilitoare cu care se confrunta Kievul, a anuntat vicepresedintele american Joe Biden, citat.

Statele Unite sunt pregatite sa treaca la sanctiuni economice suplimentare daca Rusia nu respecta acordul semnat la Geneva

Statele Unite ale Americii, alaturi de partenerii sai europeni, ar putea impune noi sanctiuni, inclusiv de natura economica, Rusiei, daca Moscova nu isi va indeplini obligatiile sale conform acordului semnat la Geneva privind dezarmarea activistilor pro-rusi, a anuntat, vineri, consilierul prezidential american pentru Securitatea Nationala, Susan Rice, potrivit AFP.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice. SUAanunta ca fortele armate vor fi trimise pentru exercitii militare menite sa demonstreze.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare menite sa demonstreze solidaritatea tarilor NATO in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene. O companie de 150 de militari, din cadrul Brigazii aeropurtate 173 a armatei americane, stationata in Italia, urmeaza sa ajunga miercuri in Polonia.

Un barbat a fost impuscat mortal intr-o sala de judecata din Statele Unite. Motivul este halucinant

Un barbat a fost impuscat mortal intr-o sala de judecata din Statele Unite, pentru ca a facut gesturi amenintatoare cu un pix. Barbatul era un membru al unei bande periculoase si era acuzat, printre altele,.

Statele Unite cer Rusiei sa ia masuri concrete pentru aplicarea acordului de la Geneva

Statele Unite au cerut Rusiei sa ia masuri concrete pentru a facilita punerea in aplicare a acordului de la Geneva, destinat calmarii tensiunilor in Ucraina, informeaza AFP, citata de Mediafax. in cadrul.

in ciuda situatiei tensionate, Guvernul american aloca Rusiei aproape o jumatate de miliard de dolari

In ciuda relatiei tensionate dintre Rusia si Statele Unite ale Americii, guvernul american va aloca aproape jumatate de miliard Rusiei, relateaza publicatia The Washington Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )