Libnet.ro
UNICEF

22:00

Senatorul Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Senatorul Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier

Senatorul liberal Marius Nicoara a intrat cu masina intr-un taxi, dupa ce s-a urcat baut la volan. in urma impactului, taximetristul a fost aruncat intr-un gard si ranit usor. Politistii clujeni i-au testat. continuă pe Antena3

Senatorul Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier. Liberalul conducea dupa ce a baut

Senatorul PNL de Cluj Marius Nicoara, aflat la volan dupa ce bause la o petrecere, a fost implicat intr-un accident rutier pe strada pe care locuia. Conform Politiei, liberalul a tamponat o masina din cauza ca nu a respectat distanta fata de autoturismul din fata.

Senatorul Marius Nicoara a provocat un accident rutier, dupa ce s-a urcat baut la volan

Senatorul liberal Marius Nicoara a intrat cu masina intr-un taxi, dupa ce s-a urcat baut la volan. in urma impactului, taximetristul a fost aruncat intr-un gard si ranit usor. Politistii clujeni i-au testat.

Senatorul Marius Nicoara (PNL), implicat intr-un accident de circulatie dupa ce s-a urcat baut la volan

Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a fost implicat noaptea trecuta intr-un accident de circulatie pe o strada de langa locuinta sa. Politistii l-au testat cu etilotestul si au stabilit ca liberalul s-a urcat baut la volan, anunta Digi 24. Accidentul provocat de Marius Nicoara a avut loc cu putin inainte de miezul noptii. Masina condusa de presedintele PNL Cluj a lovit un taxi, pe care l-a proiectat apoi intr-un gard. In urma accidentului provocat de Marius Nicoara, taximetristul a fost ranit usor, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din Cluj.

Senatorul Marius Nicoara, baut la volan, implicat intr-un accident rutier

Senatorul liberal Marius Nicoara a intrat cu masina intr-un taxi, dupa ce s-a urcat baut la volan. in urma impactului, taximetristul a fost aruncat intr-un gard si ranit usor.

Automobilul cu care se deplasa Vlad Filat a fost implicat intr-un accident rutier

Automobilul cu care se deplasa presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, si o alta masina care il insotea au fost implicate sambata intr-un accident rutier, fiind.

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, implicat intr-un accident auto

Masina cu care se deplasa presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, si o alta masina care il insotea au fost implicate sambata intr-un accident rutier. Automobilele.

Vlad Filat a fost implicat intr-un accident de masina. Doua persoane din paza politicianului au fost ranite

Automobilul cu care se deplasa presedintele PLDM, Vlad Filat, si o masina care il insotea au fost implicate intr-un accident rutier pe traseul Chisinau Leuseni, fiind lovite de un automobil ce se deplasa din sens opus, potrivit unui comunicat al PLDM.

Chisinau: Vlad Filat, presedintele PLDM, implicat intr-un accident rutier

Masina in care se afla Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), si o masina care il insotea au fost lovite de un automobil ce venea din sens opus, pe traseul Chisinau Leuseni, se arata intr-uncomunicat al serviciului de presa al PLDM.

Senatorul PNL Marius Nicoara, accident dupa ce s-a urcat baut la volan (VIDEO)

Accident cu un parlamentar baut la volan. Presedintele PNL Cluj care detine si functia de senator, Marius Nicoara, a fost implicat noaptea trecuta intr-un accident rutier pe o strada de langa locuinta sa din.

Caras-Severin: Trei morti si doi raniti grav intr-un accident rutier

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )