Libnet.ro
UNICEF

10:00

Senatorul Mihai Neagu demisioneaza din UNPR pentru a sustine platforma initiata de Mircea Geoana

B1 B1,
Senatorul Mihai Neagu demisioneaza din UNPR pentru a sustine platforma initiata de Mircea Geoana

Senatorul Mihai Neagu a anuntat, miercuri seara, ca a demisionat din UNPR pentru a activa ca independent, sustinand platforma noului proiect social-democrat, initiat de Mircea Geoana, transmite Mediafax. Va. continuă pe B1

Un senator UNPR demisionar sustine platforma initiata de Geoana

Senatorul UNPR Mihai Neagu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca a demisionat din acest partid si ca va activa in continuare ca independent, sustinand platforma noului proiect social-democrat, initiat de Mircea Geoana, informeaza Mediafax.

Florina Jipa s-a retras din cursa pentru CCR

Senatoarea UNPR Florina Jipa a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca se retrage din cursa pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, informeaza Mediafax.

Pozitie socanta a unui editorialist german: Ucraina ar trebui sa renunte la teritoriile din est pentru a salva restul tarii

Un editorialist din Germania sustine ca Ucraina ar trebui sa renunte la teritoriile din est pentru a salva restul tarii. E pentru prima data cand in presa germana apare o opinie atat de transanta referitoare.

SONDAJ INSCOP: 69,7% dintre romani sunt de acord cu alocarea a 2% din PIB pentru Armata

69,7% dintre romani sunt de acord cu proiectul presedintelui Klaus Iohannis care prevede alocarea a 2% din PIB pentru Armata, pana in anul 2017, potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSCOP, la comanda ziarului Adeva131;rul.

Darius Valcov: Pregatim o OUG care sa permita primariilor sa se imprumute din Trezorerie pentru cofinantari

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, luni, ca pregateste impreuna cu Ministerul Dezvoltarii o ordonanta de urgenta care sa permita primariilor sa se imprumute din Trezorerie pentru plata.

Senatorul Titus Pasca, exclus din PLR

Senatorul Titus Pasca a fost exclus din grupul parlamentar Liberal Conservator pentru ca nu mai impartaseste valorile liberale, se arata intr-un comunicat PLR, citat de Mediafax.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camio

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatOra 12:47 Lider separatist: Rebelii au dreptul sa deschida focul asupra orasului Debaltseve in pofida armistitiului, pentru ca este teritoriul nostruOra 12:38 Doi civili, ucisi in estul Ucrainei la doar 8 minute de la intrarea in vigoare a armistitiuluiOra 12:29 Peste 170 de camioane rusesti cu ajutoare umanitare au patruns in estul UcraineiUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului.

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 60 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve, a anuntat duminica OSCE, in timp ce armata ucraineana a reclamat faptul ca pozitiile sale au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului din estul tarii, in noaptea de sambata spre duminica. Presedintii ucrainean Petro Porosenko, cel rus Vladimir Putin, cel francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii.

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 22:01 Petro Porosenko, Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii. Ora 20:30 Pozitiile armatei ucrainene au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului in estul Ucrainei, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al fortelor armate de la Kiev. Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului.

Produse pe care trebuie sa le arunci din casa pentru ca-ti afecteaza sanatatea

Sunt mici obiecte din casa care aduna microbi si care-ti afecteaza sanatatea, motiv pentru care ar trebuie fie sa le arunci, fie sa le inlocuiesti periodic. Caserolele de plastic Caserolele din plastic nu se spala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )