Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare

Senatorul PNL Dian Popescu a fost condamnat astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la 5 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, dupa ce firma sa ar fi incasat ilegal 154. 000 lei de la Primaria Pestisani Gorj) pentru lucrari care nu au fost executate, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe senatorul PNL Dian Popescu la cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru avarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 15 zile.

Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare. Decizia ICCJ nu este definitiva (VIDEO)

Senatorul PNL Dian Popescu a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie, relateazaB1 TV. Popescu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu alaturi de un primar al.

Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare

Senatorul PNL Dian Popescu a fost condamnat de ICCJ la cinci luni de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz in serviciu, fapta de care este acuzat pentru ca firma sa ar fi incasat ilegal 154. 000 de lei de la Primaria Pestisani, judetul.

Senatorul PNL Dian Popescu, condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare

Senatorul PNL Dian Popescu a fost condamnat astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la 5 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, dupa ce firma sa ar fi incasat ilegal 154. 000 lei de la Primaria Pestisani Gorj) pentru lucrari care nu au fost executate, scriu surse din presa.

Senatorul Dian Popescu a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar de abuz in serviciu

Presedintele PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, a fost condamnat, vineri, de magistratii instantei supreme la cinci luni de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar de abuz in serviciu.

Inculpatii din dosarul Lotul Pestisani scapa de inchisoare. Senatorul Dian Popescu a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare

Toti inculpatii din dosarul Lotul Pestisani au primit pedepse de inchisoare cu suspendare sau achitari. Sentinta inaltei Curti de Casatie si Justitie nu esete definitiva.

Senatorul Dian Popescu a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar de coruptie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )