Libnet.ro
UNICEF

20:30

Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Este un personaj toxic, voi vota impotriva lui. Iohannis a creat un dezechilibru in Romania. Asta e pofta ce-a poftit-o, de putere (VIDEO)

B1 B1,
Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Este un personaj toxic, voi vota impotriva lui. Iohannis a creat un dezechilibru in Romania. Asta e pofta ce-a poftit-o, de putere (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat miercuri ca numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externei creaza un dezechilibru in Romania, spunand ca presedintele Klaus Iohannis a. continuă pe B1

Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor, in locul lui Ioan Rus - surse guvernamentale

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, anunta Agerpres, citand surse guvernamentale. Potrivit acestora, nominalizarea a fost transmisa inca de vineri presedintelui Klaus Iohannis.

Surse: Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, au declarat surse guvernamentale pentru agentiile de presa locale.

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )