Libnet.ro
UNICEF

07:00

Senatorul PSD Leonard Cadar a fost victima uni accident rutier

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PSD Leonard Cadar a fost victima uni accident rutier

Senatorul PSD Leonard Cadar a fost victima uni accident rutier, joi seara, dupa ce a intrat cu masina in coliziune cu un utilaj de deszapezire, anunta stiripesurse. ro. Cadar a fost scos din fiarele contorsionate cu ajutorul echipajului de descarcerare. El a fost transportat de urgenta la Spitalul Roman, fiind suspect de fractura la brat si la sold. continuă pe Hotnews

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus un proiect de lege ce prevede ca arestarea preventiva sa se faca doar in cazul infractiunilor cu violenta

Senatorul PSD Serban Nicolae a propus un proiect ce prevede ca arestul preventiv se poate decide doar in cazul infractiunilor cu acte de violenta, care pun in pericol viata, sanatatea, securitatea.

Senatorul PSD Serban Nicolae propune ca arestarea preventiva sa se faca doar in cazul infractiunilor cu violenta

Senatorul PSD Serban Nicolae a propus un proiect de lege ce prevede ca arestul preventiv se poate decide doar in cazul infractiunilor cu acte de violenta, care pun in pericol viata, sanatatea, securitatea nationala, cu conditia sa se probeze ca, astfel, se va evita un pericol concret pentru ordinea publica, anunta Mediafax. Serban Nicolae a depus, in acest sens, o initiativa legislativa de modificare a Codului de procedura penala, care se afla in consultare publica pe site-ul Senatului. Proiectul prevede ca arestarea preventiva va avea doua forme: arestul la domiciliu si arestul sever.

Revista Charlie Hebdo a mai fost victima unui atentat in 2011, din cauza unei coperte cu profetul Mahommed (FOTO)

Publicatia satirica Charlie Hebdo din Paris, unde miercuri a avut loc un atac armat soldat cu 12 morti, a fost victima unui atentat, in noiembrie 2011. Tot atunci, site-ul publicatiei a fost atacat de hackeri. Se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )