Libnet.ro
UNICEF

13:30

Senatorul PSD Sorin Lazar, cercetat penal pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Senatorul PSD Sorin Lazar, cercetat penal pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de senatorul PSD Sorin Lazar, suspectat de abuz in serviciu. El si-ar fi dat premii anuale de mii de lei si ar fi aprobat plata unor onorarii pentru . continuă pe B1

Senatorul PSD Sorin Lazar, urmarit penal de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Iasi au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Constantin Lazar Sorin, senator in Parlamentul Romaniei, fost primar al comunei Strunga, judetul Iasi, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, potrivit procurorilor DNA.

Senatorul Sorin Lazar, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Sorin Lazar, fost primar al comunei iesene Strunga, este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. El si-ar fi dat premii anuale de mii de lei si ar fi aprobat plata unor onorarii pentru participari la licitatii pentru trei persoane.

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi sub acuzatia de abuz in serviciu, in vremea cand era primar al comunei Strunga.

Senatorul iesean Sorin Lazar, urmarit penal de DNA pentru plati ilegale din bani publici

Senatorul PSD Constantin Sorin Lazar a fost pus sub invinuire de procurorii DNA Iasi pentru abuz in serviciu el afland astazi, 30 mai, invinuirile.

Senator din Iasi, urmarit penal de DNA pentru plati ilegale din bani publici. Sorin Lazar a mai fost condamnat recent si risca sa mearga la puscarie

Senatorul PSD Constantin Sorin Lazar a fost pus sub invinuire de procurorii DNA Iasi pentru abuz in serviciu el afland astazi, 30 mai, invinuirile.

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie. Primarul de la Piatra Neamt, cercetat sub control judiciar

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a fost chemat la DNA Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria. Anchetatorii au hotarat ca acesta sa fie cercetat in liberatate, sub control judiciar.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, se trateaza in continuare in SUA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, este in continuare in SUA, unde se trateaza pentru cancer la.

Fostul ministru Stelian Fuia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul ministru Stelian Fuia a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in perioada in care a fost director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea.

Horea Uioreanu, urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani, in timp ce un om de afaceri car.

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este audiat la DNA, anunta B1Tv. Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )