Libnet.ro
UNICEF

08:30

Senatorul Tudor Barbu a devenit membru PC, parasind PPDD

Antena3 Antena3,
Senatorul Tudor Barbu a devenit membru PC, parasind PPDD

Senatorul Tudor Barbu a devenit membru al PC, parasind PPDD, el precizand, intr-o conferinta de presa, ca decizia sa de a se alatura conservatorilor a fost foarte grea, dar inteleapta. continuă pe Antena3

Senatorul Tudor Barbu a demisionat din PP-DD si s-a inscris in PC

Senatorul Tudor Barbu a anuntat, luni, in plenul Senatului, ca sa si-a incetat colaborarea cu grupul parlamentar al PP-DD. Barbu s-a inscris in PC.

Senatorul Tudor Barbu si-a dat demisia din PP-DD si s-a inscris in PC

Senatorul Tudor Barbu si-a prezentat, luni, demisia din PP-DDsi s-a inscris in PC, partidul fondat de Dan Voiculescu. De asemenea, deputatii PP-DD Razvan Ionut Tanase si Razvan Rotaru si-au dat demisia,.

Senatorul Tudor Barbu, dupa plecarea de la PP-DD la PC: Este un partid in care imi gasesc locul

SenatorulTudor Barbu, proaspat plecat de la PP-DD la PC, a declarat, luni, la emisiunea Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca formatiunea fondata de Dan Voiculescu reprezinta un partid in care.

Parlamentarii PP-DD de Gorj Tudor Barbu si Razvan Rotaru au trecut la PC

Senatorul Tudor Barbu si deputatul Razvan Rotaru, ambii de la PP-DD, au anuntat astazi plecarea de la Partidul Poporului Dan Diaconescu si trecerea la Partidul Conservator.

PPDD se dezintegreaza: Un senator, Tudor Barbu, si doi deputati, au demisionat

Tudor Barbu, un apropiat al lui Dan Diaconescu, si-a anuntat luni, in plenul Senatului, demisia din partid si inscrierea in randul conservatorilor. Barbu a anuntat de la tribuna senatului ca va activa in grupul PC.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )