Libnet.ro
UNICEF

12:00

Senatul dezbate marti motiunea PNL privind agricultura. Liberalii cer si demisia ministrului Daniel Constantin

B1 B1,
Senatul dezbate marti motiunea PNL privind agricultura. Liberalii cer si demisia ministrului Daniel Constantin

Marti, in plenul Senatului, va fi dezbatuta motiunea simpla Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste 1 milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!, iar PNL. continuă pe B1

UPDATE: Senatul A RESPINS motiunea PNL pe agricultura

UPDATE: Plenul Senatului a respins, marti, motiunea simpla a PNL pe agricultura, in care se cerea demisia premierului Victor Ponta si a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Motiunea simpla a PNL cu tema:.

Motiune PNL pe agricultura, la Senat: Liberalii cer DEMISIA lui Daniel Constantin

Plenul Senatului va dezbate, marti, motiunea simpla Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste 1 milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!, prin care PNL solicita demisia ministrului Daniel Constantin.

Senatul a respins motiunea simpla a PNL pe agricultura

Plenul Senatului a respins, marti, motiunea simpla a PNL pe agricultura, in care se cerea demisia premierului Victor Ponta si a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, scrie Mediafax. Motiunea, intitulata.

Motiunea PNL prin care se cerea demisia ministrului Agriculturii a fost respinsa

Plenul Senatului a respins astazi motiunea simpla prin care se cerea demisia ministrului agriculturii Daniel Constantin, intitulata Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!.

Actuala majoritate nu are vreo problema cu motiunea PNL din 5 iunie

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie, subliniind, totodata, ca partidul sau este si ramane parte dintr-un guvern bun pentru Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )