Libnet.ro
UNICEF

21:45

Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa decizia CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa decizia CCR

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa decizia CC

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala. Plenul Senatului a respins, marti, la.

Senatul respinge proiectul de lege privind securitatea cibernetica

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), relateaza Mediafax.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice. Proiectul de lege privind Codul Fiscal a fost adoptat cu 90 de voturi pentru, 4 abtineri si 36 impotriva.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Update 23. 13 - Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale,.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat, azi, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice, transmit surse din presa.

Proiect de lege privind revenirea la denumirea de tigani a persoanelor de etnie roma

Am lansat in dezbatere publica proiectul de lege privind revenirea la denumirea oficiala de tigania persoanelor intitulate de etnie roma. Sunt constient ca acest proiect va naste multe controverse, dar trebuie sa tinem cont de felul in care romanii din strainatate au de suferit in urma confuziei dintre romi si romani. Am primit mii de solicitari sa pun capat acestei confuzii care ne-a afectat teribil in ultimii ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )