Libnet.ro
UNICEF

08:30

Senatul a respins propunerea legislativa prin care preotul poate oficia si casatoria civila

B1 B1,
Senatul a respins propunerea legislativa prin care preotul poate oficia si casatoria civila

Senatul a respins propunerea de modificare a Legii privind actele de stare civila, noteaza Stiri pe surse. Aceasta viza posibilitatea ca preotii sa oficieze si casatorii civile. Propunerea legislativa prevedea. continuă pe B1

Senatorii, pudici, au respins propunerea prin care Educatia sexuala trebuia sa devina materie obligatorie

Senatorii au votat impotriva transformarii disciplinei Educatie pentru sanatate din materie optionala, in materie obligatorie. Asta dupa ce deputatii dadusera aviz pozitiv. Fostul ministru al Educatiei in mandatul caruia a fost introdus acest optional, senatorul Ecaterina Andronescu, a explicat pentru Adevarul ca propunerea legislativa a doctorului Tudor Ciuhodaru senator PP-DD) nu avea nicio sansa sa primeasca un vot pozitiv.

Am vazut copii fara capete. Un sirian povesteste IADUL prin care a trecut in urma unui atac cu bomba

Un muncitor sirian a povestit ororile prin care a trecut in urma unui atac cu bomba, din orasul Aleppo, intr-un nou raport socant cu privire la conflict. Descriind atacul asupra districtului al-Fardous, al doilea.

DNA vrea sa schimbe regula pentru detinutii scriitori: DNA a facut o sesizare la CSM si la ministerul Justitiei prin care cere modificare a legii privind executarea pedepselor

Directia Nationala Anticoruptie a facut o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii si la ministerul Justitiei prin care cere modificare a legii privind executarea pedepselor. Procurorii anticoruptie.

Pana la sfarsitul saptamanii urmatoare trebuie notificata autoritatea fiscala prin care se anunta infiintarea Registrului cu banii personali ai salariatilor

In Monitorul oficial din 30 aprilie 2015, a fost publicat ordinul Ministrului Finantelor privind aprobarea Registrului cu banii personali ai salariatilor ce deservesc unitatile cu case de marcat fiscale. Se instituie si obligatia notificarii autoritatii fiscale in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia acestui ordin, adica pana la finele saptamanii urmatoare. Documentul instituie modelul Registrului de bani personali ce trebuie tinut de catre persoanele ce efectueaza vanzari de bunuri/prestari de servicii direct catre populatie, utilizand case de marcat fiscale. Urgenta deriva din faptul ca in termen de 5 zile lucratoare de la data publicarii prezentului ordin, respectiv pana vineri 08 mai 2015, trebuie notificata autoritatea fiscala prin care se anunta infiintarea Registrului cu banii personali ai salariatilor si numarul de pagini al acestuia. Vezi in atasament cum va arata Registrul. Consulta aici actul normativ.

VIDEO Noua tehnologie a armatei americane: Glontul care isi poate schimba directia pentru a urmari o tinta in miscare

O agentie de cercetare a armatei americane, Defense Advanced Research Projects Agency DARPA), a dat publicitatii o inregistrare video in care prezinta gloante inteligente care iti pot schimba traiectoria pentru a lovi o tinta in miscare.

Teodorovici: Trebuie sa gasim masurile prin care reducerea TVA la alimente sa se regaseasca la nivelul cetateanului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a participat la o discutie cu retailerii pe tema preturilor exploatate. Acesta sustine ca exista zvonuri potrivit carora Guvernul, prin noul Cod Fiscal, incearca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )