Libnet.ro
UNICEF

11:00

Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca senatorii PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

B1 B1,
Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca senatorii PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

Plenul Senatului a fost suspendat marti, dupa ce senatorii PSD au parasit sala de plen pentru a participa la o reuniune cu premierul Victor Ponta in care s-a semnat plangerea penala impotriva presedintelui. continuă pe B1

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR, mobilizati de Ponta pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea de la Palatul Parlamentului cu premierul Victor Ponta, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare.

Parlamentarii, mobilizati de Ponta printr-un sms pentru a semna plangerea penala impotriva lui Basescu. Este cea mai mare lovitura data Justitiei

Deputatii si senatorii PSD, UNPR, PC si UDMR au primit in aceasta dimineata cate un sms prin care li s-a cerut sa nu absenteze de la intalnirea cu premierul Victor Ponta de la Palatul Parlamentului, au declarat pentru adevarul. ro surse parlamentare. Parlamentarii sunt chemati pentru a semna plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu.

Letonia a suspendat licenta pentru doua posturi tv rusesti

Letonia a suspendat licenta, timp trei luni, pentru transmisia posturilor de televiziune rusesti, care fac parte din grupul Rossiya RTR, anunta autoritatile de la Riga, citate de BBC. Potrivit sursei mentionate, a.

Sase luni de inchisoare pentru senatorul PSD Sorin Lazar

Senatorul PSD Sorin Lazar a fost condamnat de instanta suprema la sase luni de inchisoare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, pentru ca si-a angajat fiul la cabinetul parlamentar, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )