Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sentinta Curtii de Apel Targu Mures: Tinutul Secuiesc nu exista

Adevărul Adevărul,
Sentinta Curtii de Apel Targu Mures: Tinutul Secuiesc nu exista

Hotararea Consiliului Local Miercurea Ciuc prin care s-a adoptat o petitie in care se solicita crearea unei regiuni administrative autonome, denumita Tinutul Secuiesc, a fost anulata definitiv de Curtea de Apel Targu Mures, care a respins recursul autoritatii locale si a mentinut sentinta magistratilor Tribunalului Harghita, transmite Agerpres. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel Targu Mures a anulat definitiv hotararea Consiliului Local Miercurea Ciuc, privind infiintarea Tinutului Secuiesc

Curtea de Apel Targu Mures a anulat definitiv hotararea Consiliului Local Miercurea Ciuc, prin care a fost aprobat un memorandum initiat de Consiliul National Secuiesc CNS), privind infiintarea Tinutului.

Hotararea CL Miercurea Ciuc, prin care se infiinta Tinutul Secuiesc, anulata DEFINITIV de instanta

Judecatorii au anulat definitiv hotararea consiliului local Miercurea Ciuc prin care se infiinta Tinutul Secuiesc. Potrivit instantei, documentul viza crearea unei entitati statale distincte, paralela cu.

Vocea care vrea sa transmita un mesaj clar si puternic: Pentru Tinutul Secuiesc au venit inca o data vremuri intunecate

Fostul primar din Miercurea Ciuc Raduly Robert-Kalman, cercetat pentru abuz in serviciu, a declarat, la Festivalul O mie de fete secuience, ca pentru Tinutul Secuiesc au venit inca o data, dupa 1918, vremuri.

Decizie definitiva. Hotararea de infiintare a Tinutului Secuiesc, anulata de instanta

Hotararea Consiliului Local Miercurea Ciuc prin care s-a aprobat memorandumul Consiliul National Secuiesc pentru infiintarea regiunii administrative Tinutul Secuiesc cu statut autonom a fost anulata definitiv de Curtea de Apel Targu Mures.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )