Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sentinta definitiva la Curtea de Apel Alba Iulia intr-un dosar de contrabanda cu tigari: cinci condamnari cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Sentinta definitiva la Curtea de Apel Alba Iulia intr-un dosar de contrabanda cu tigari: cinci condamnari cu suspendare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat in 7 martie 2014 sentinta definitiva intr-un dosar de contrabanda cu tigari in care au fost judecati opt inculpati din Alba, Arad si Timis. Cinci au primit inchisoare cu suspendare, iar trei au fost sanctionati cu amenda administrativa. continuă pe Adevărul

Alin Simota si fostul sau bodyguard raman in arest. Curtea de Apel le-a respins contestatiile

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererile formulate de afaceristul Alin Simota si de fostul sau om de incredere Cristian Litera, de a fi eliberati din inchisoare. Cei doi sunt in arest preventiv de mai mult de o jumatate de an, fiind judecati intr-un dosar de crima organizata.

STP Alba Iulia, reconfirmata drept cel mai bun transportator public de calatori din Romania in 2014

Societatea de Transport Public Alba Iulia a primit premiul de cel mai bun transportator public de calatori din Romania 2014 cu prilejul galei anuale a revistei TIR Magazin, revista transportatorilor. Este pentru a doua oara cand STP Alba Iulia obtine acest premiu, dupa ce anul trecut a devansat pentru prima data cele mai mari companii de transport public din Romania, inscrise in aceasta competitie.

CSU Alba Iulia: 21 de victorii, locul 2 in Campionatul national de baschet feminin

Sportivele din Alba Iulia au invins in ultima partida, jucata in deplasare, echipa CSBT Alexandria. Victoria este sinonima cu consolidarea pozitiei secunde in Campionatul national de baschet feminin.

Alba Iulia: Seminar de informare pentru 12 beneficiari privati

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru din Alba Iulia a organizat astazi un seminar de informare pentru reprezentantii a 12 beneficiari privati care au contractat fonduri nerambursabile de peste 46 milioane lei, pentru investitii in Regiunea Centru, conform unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )