Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sentinta definitiva pentru un sofer care a provocat un accident rutier pe DN1 in urma caruia a murit un militar. Ce pedeapsa au decis judecatorii

Adevărul Adevărul,
Sentinta definitiva pentru un sofer care a provocat un accident rutier pe DN1 in urma caruia a murit un militar. Ce pedeapsa au decis judecatorii

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut pedeapsa de 2 ani si 9 luni de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe o perioada de 3 ani pentru un barbat in varsta de 42 de ani din comuna Lopadea Noua judecat pentru ucidere din culpa. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe Drumul National 66, produs de un sofer baut. Doi oameni au fost raniti

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier produs de un sofer baut, care conducea cu viteza pe Drumul National 66.

Cetatean israelian a decedat intr-un accident rutier pe DN 2

Un cetatean israelian in varsta de aproximativ 60 de ani a decedat intr-un accident rutier care a av.

Accident rutier, in judetul Buzau, soldat cu ranirea unei soferite de 71 de ani

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineata, pe DN 10, aproape de localitatea Magura. Masina condusa de o femeie de 71 de ani a intrat in coliziune cu o autoutilitara care stationa pe partea carosabila.

Accident rutier cu doi morti si patru raniti la Edinet

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte patru au fost internate in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs miercuri seara, 25 septembrie, in apropierea localitatii Alexandreni, raionul Edinet.

TICHETE DE VACANTA. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor sa foloseasca tichetele in extrasezon

Veste buna pentru angajatii care primesc tichete de vacanta! De anul viitor, cei care vor alege sa le foloseasca in extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anuntat.

PROCUROR MORT intr-un teribil accident rutier! Vestea a cazut ca un trasnet: Da, este vorba chiar de... (FOTO, VIDEO)

Din pacate, o veste trista. Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea a murit in urma unui accident cumplit in Arges. Accidentul a avut loc joi seara, pe soseaua care leaga.

Un tanar a murit, iar altul a ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe traseul Straseni-Leuseni

Un tanar de 30 de ani a murit, iar altul a ajuns la spital cu diverse traumatisme dupa ce automobilele in care se aflau au fost implicate intr-un accident in lant, pe traseul Chisinau-Leuseni, transmite IPN.

Accident rutier grav produs de o tanara pe drumul Hunedoara - Calan. Trei copii au fost raniti in impactul cu un camion

Trei copii au fost raniti intr-un accident produs de o tanara de 32 de ani, pe drumul judetean Hunedoara - Calan.

Tragedie in Lugoj! Un subofiter a murit intr-un accident rutier. Colegii sustin ca intentiona sa se sinucida

Tragedie in apropiere de Lugoj! Un subofiter de 37 de ani a murit dupa ce s-a urcat beat la volan si a intrat cu masina intr-un autotren care circula din sens opus. Impactul a fost atat de violent,.

PMP propune un proiect de majorare a amenzii minime la 2.500 de lei pentru proprietarii care nu iau masuri pentru combaterea ambroziei

Deputatul PMP Marius Pascan a depus, la Senat, un proiect care majoreaza pragul minim al amenzilor de la 750 lei la 2. 500 lei pentru propietari sau autoritatile care nu iau masuri in combaterea ambroziei. Daca propietarul nu intra in legalitate in sapte zile, atunci este sanctionat cu 500 lei pe zi, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )