Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sepp Blatter denunta o campanie de ura din partea UEFA

Hotnews Hotnews,
 Sepp Blatter denunta o campanie de ura din partea UEFA

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a denuntat campania de ura din partea UEFA, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RTS, a doua zi dupa realegerea sa in fruntea forului fotbalistic mondial. continuă pe Hotnews

Joseph Blatter, reales la conducerea FIFA, denunta o campanie de ura din partea UEFA

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, reales in functie vineri, a denuntat compania de ura din partea UEFA, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RTS, preluat de Mediafax. A fost ura venita nu doar.

Se strange latul in jurul lui Sepp Blatter

Actualul presedinte al FIFA, Sepp Blatter, primeste o noua lovitura din partea justitiei cu o zi inaintea alegerilor pentru postul de presedinte al celei mai puternice organizatii din fotbalul mondial.

Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Sepp Blatter la conducerea FIFA

Scandalul de coruptie in care este implicata FIFA a starnit reactii dure din partea presedintelui Rusiei. Putin acuza SUA ca se amesteca in treburile interne ale altor state, facand referire la decizia.

FIFA a avut doar 8 presedinti in 111 ani de existenta. Sepp Blatter este al treilea in topul longevitatii. Cum a reusit elvetianul sa ajunga la al cincilea mandat

Federatia Internationala de Fotbal Asociatie a fost infiintata in 1904, iar de atunci si pana in prezent a fost condusa de numai opt oameni, ultimul dintre ei fiind elvetianul Sepp Blatter. Cinci dintre fostii presedinti au murit in timpul mandatului. Blatter, care are 79 de ani in prezent, ar urma sa mai stea inca patru ani la carma FIFA.

Lovita de scandalul coruptiei, FIFA isi alege pe 29 mai noul presedinte: Cine ne scapa de Sepp Blatter?

Intr-o perioada in care Roland Garros-ul ocupa mare parte din spatiul alocat sportului, ziua de miercuri a inceput furtunos, cu un amplu scandal de coruptie la FIFA n. r. sase oficiali au fost retinuti in Elvetia). Alegerile pentru sefia forului mondial vor avea loc pe 29 mai, iar pentru acest post se lupta vesnicul Sepp Blatter si printul iordanian Ali Bin Al Hussein 39 ani), unul dintre vicepresedintii sai.

Emil Hurezeanu a primit agrementul din partea Germaniei pentru postul de ambasador la Berlin

Emil Hurezeanu a primit agrementul din partea autoritatilor germane pentru postul de ambasador la Berlin, pe 20 mai, la doar o zi dupa ce acesta primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de politica.

Emil Hurezeanu a primit acordul din partea Germaniei pentru postul de ambasador

Scriitorul Emil Hurezeanu a primit, pe 20 mai, acordul din partea autoritatilor germane pentru postul de ambasador la Berlin, au precizat, pentru Mediafax, surse diplomatice.

Romania ar putea risca sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru ca nu a interzis la timp anumite substante periculoase pentru producerea masinilor

Romania risca sanctiuni din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene dupa ce tara noastra nu a pus in aplicare o Directiva a Comisiei Europene din august 2013 care prevedea interzicerea anumitor substante.

Acordul comercial UE-SUA a primit aviz favorabil din partea unei comisii a Parlamentului European

Acordul comercial transatlantic, aflat in curs de negociere intre autoritatile europene si cele americane, a primit, joi, primul semnal de sustinere din partea Parlamentului European, obtinand aprobarea Comisiei de Comert, informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Episodul demisiei Elenei Udrea de la Cotroceni, comentat de Adriana Saftoiu in cartea sa: Tind sa cred ca demisia ei era necesara ca sa o indeparteze de documente secrete. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat...

Jurnalistul Teodor Tita a remarcat un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de la Cotroceni, in care aceasta scrie despre episodul demisiei Elenei Udrea din functia de consilier prezidential. Adriana Saftoiu scrie in Cronica de la Cotroceni ca Mi-e greu sa descifrez misterul. De ce mi-a cerut sa ii comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid in relatia cu cei din jur? M. imi povesteste, printre vorbe ametitoare, ca inainte cu ceva luni - o perioada de vreo doua saptamani, constataseram noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atat de direct si prelungit in cabinetul Presedintelui - aflase ceva foarte tulbure. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )