Libnet.ro
UNICEF

16:00

Serban Nicolae, despre plecarea din PSD, dupa ce a fost sanctionat

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, despre plecarea din PSD, dupa ce a fost sanctionat

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost. continuă pe Antena3

Serban Nicolae despre inlocuirea de la sefia Comisiei juridice: Nu are cum sa fie o bucurie, nu am gresit cu nimic. Poate ideile mele in materie de justitie nu corespund cu cele oficiale ale partidului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa ce a fost inlocuit de la conducerea Comisiei juridice si a grupului parlamentar, ca nu este o mare bucurie, considera ca nu a gresit cu nimic, dar accepta decizia, scrie Agerpres.

Serban Nicolae, despre inlocuirea sa de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat: Nu-mi schimb parerile, daca are cineva vreun dubiu, si nu fac compromisuri(VIDEO)

Serban Nicolae si-a pierdut miercuri functiile de presedinte al comisiei juridice din Senat si de lider al senatorilor social-democrati, dupa ce acesta adus o serie de amendamente la Legea gratierii cu care.

Serban Nicolae, despre inlocuirea sa de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat: Nu-mi schimb parerile si nu fac compromisuri(VIDEO)

Serban Nicolae si-a pierdut miercuri functiile de presedinte al comisiei juridice din Senat si de lider al senatorilor social-democrati, dupa ce acesta adus o serie de amendamente la Legea gratierii cu care.

Serban Nicolae, despre sanctiunile pe care le risca in PSD: Nu am nicio apasare

Presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, a vorbit, luni, la Antena 3, despreComitetul Executiv National al PSD, care se va reuni miercuri pentru a discuta pozitia sa in partid, dupa.

Nicolae Bacalbasa, suspendat din PSD pentru spectacolul din Parlament

Nicolae Bacalbasa va fi suspendat din PSD, din cauza limbajului grosolan si a semnelor obscene pe care le-a facut chiar de la tribuna Parlamentului, in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a.

Serban Nicolae, executat in sedinta PSD

PSD decide in Comitetul Executiv ce sanctiuni ii va aplica senatorului Serban Nicolae. Sedinta a fost convocata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, care a fost nemultumit de modul.

Serban Nicolae: Nu voi parasi PSD si nu critic conducerea partidului; sanctiunea - nedreapta

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

Surse: Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-ar putea inlocui pe Serban Nicolae la sefia grupului PSD din Senat

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului, urmand sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae, care va fi sanctionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Executii in PSD: Serban Nicolae a pierdut sefia Comisiei Juridice, dupa ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea gratierii. Si Bacalbasa, suspendat sase luni din partid, dupa declaratiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Motivul principal al intrunirii a fost sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce senatorul ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )