Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serena Williams la cea mai grea infrangere din cariera

Online Sport Online Sport,
Serena Williams la cea mai grea infrangere din cariera

Pentru Serena Williams meciul cu Simona Halep de la Turneul Campionelor nu va fi uitat prea usor sau poate chiar niciodata. continuă pe Online Sport

Williams, demolata de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare infrangere din cariera liderului WTA

Serena Williams a suferit una dintre cele mai dure infrangeri ale carierei in partida pe care a disputat-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca s-a impus, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona H .

Simona i-a administrat Serenei cea mai crunta infrangere din istorie. Doar de opt ori a pierdut americanca set la zero

Simona Halep a reusit meciul anului in tenisul feminin si i-a administrat Serenei Williams, liderul WTA, cea mai urata infrangere din cariera ei.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Cum a comentat Serena Williams infrangerea dura primita de la Halep

Liderul mondial WTA, Serena Williams, a laudat-o pe Halep dupa ce romanca i-a administrat cea mai dura infrangere din cariera, la Turneul Campioanelor. Cred ca e cel mai bun meci din cariera ei, abia astept sa-mi iau revansa, a spus, printre altele, Serena.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile.

Amal Clooney, numita cea mai influenta femeie din Londra

Amal Clooney, sotia actorului american Goerge Clooney, a fost desemnata cea mai influneta femeie din Londra, potrivit unui top intocmit anual de editorii de la Evening Standards. Pe lista generala a celor mai influenti oameni din Londra, avocata, specializata pe drepturile omului, ocupa cea de-a patra pozitie, conform contactmusic. com.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )