Libnet.ro
UNICEF

18:45

Serena Williams danseaza provocator in cel mai recent videoclip al cantaretei Beyonce. Cat de sexy poate fi sportiva (VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams danseaza provocator in cel mai recent videoclip al cantaretei Beyonce. Cat de sexy poate fi sportiva (VIDEO)

Tenismena numarul unu mondial, Serena Williams, apare in cel mai recent videoclip al lui Beyonce, in care jucatoarea americana de tenis danseaza twerk. Clipul, filmat alb-negru, inc. continuă pe B1

VIDEO Serena Williams danseaza twerk in cel mai recent clip lansat de Beyonce

Cantareata Beyonce a lansat miercuri, 22 iunie, videoclipul melodiei Sorry, in care apare si jucatoare americana de tenis, numarul unu mondial, Serena Williams. Aceasta danseaza twerk, un stil de dans foarte popular in strainatate, ce presupune miscari lascive ale posteriorului.

Filip Florian cucereste Germania cu Toate bufnitele, cel mai recent roman

Prestigosul site www. perlentaucher. de, cea mai importanta revista culturala germana online, a inclus romanul Toate bufnitele, de Filip Florian, printre cele mai bune carti ale lunii iunie din Germania.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Batalia bastarzilor, cel mai recent episod din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, a fost desemnat - pe baza voturilor exprimate de fani - cel mai bun episod realizat vreodata in cadrul acestei productii a postului HBO si a obtinut nota maxima 10) pe site-ul cu specific cinematografic IMDb, informeaza New Musical Express, citat de News. ro.

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele [].

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )