Libnet.ro
UNICEF

16:00

Serena Williams, a patra jucatoare din istoria tenisului. Vezi ce borna a atins

România Liberă România Liberă,
Serena Williams, a patra jucatoare din istoria tenisului. Vezi ce borna a atins

Serena Williams, liderul WTA, a ajuns la 250 saptamani in fruntea clasamentului mondial. Doar trei jucatoare au mai atins aceasta borna in istoria tenisului feminin. continuă pe România Liberă

Serena Williams a atins cifra de 250 de saptamani ca lider WTA

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a atins cifra de 250 de saptamani ca lider in clasamentul mondial, devenind a patra sportva din istoria WTA care a atins aceasta performanta, informeaza.

Serena Williams, a 250-a saptamana pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea americana Serena Williams petrece a 250-a saptamana din cariera in fruntea ierarhiei mondiale si devine doar a patra sportiva din istoria sportului candva) alb care atinge acest etalon.

Romania a cucerit prima medalie de aur din istoria participarii ei la Olimpiada Internationala de Biologie

Echipa Romaniei, prezenta la cea de a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, si-a trecut in palmares prima medalie de aur din istoria participarii la aceasta competitie.

Romania, prima medalie de aur din istoria participarii la Olimpiada Internationala de Biologie

Echipa Romaniei, prezenta la cea de a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, si-a trecut in palmares prima medalie de aur din istoria participarii la aceasta competitie, informeaza.

PRETENTIILE lui Robbie Williams pentru concertul din Romania

Artistul britanic Robbie Williams a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina meniul artistului va include peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

MavenHut realizeaza cea mai mare tranzactie financiara din istoria industriei de gaming din Romania

MavenHut, companie 100% romaneasca, a anuntat luni ca licentiaza cele mai de success produse ale sale si cele mai bine monetizate produse romanesti pe Facebook - Solitaire Arena and Solitaire 3 Arena - catre RockYou , compania din San-Francisco cu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )