Libnet.ro
UNICEF

11:45

Serghei Lavrov, ministrul Afacerilor Externe din Rusia: Nu exista un Razboi rece cu Statele Unite

B1 B1,
Serghei Lavrov, ministrul Afacerilor Externe din Rusia: Nu exista un Razboi rece cu Statele Unite

Serghei Lavrov, ministrul Afacerilor Externe din Rusia, a dat asigurari, vineri, ca nu exista un Razboi rece cu Statele Unite, relateaza AFP. Totodata, ministrul rus a precizat ca dosarul Snowden nu. continuă pe B1

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care merg cu autoturismul in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat, vineri, o atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria cu masina, potrivit unui comunicat de presa. Astfel, MAE recomanda persoanelor care.

Un preot care a criticat regimul din Rusia si Biserica Ortodoxa a fost injunghiat mortal

Un preot care a criticat Biserica Ortodoxa din Rusia si a sustinut trupa Pussy Riot, a fost ucis. France-Presse scrie ca Pavel Adelgeim, in varsta de 75 de ani, a fost gasit mort, luni seara, in regiunea Pskov.

Diplomatii americani au fost EVACUATI din Lahore. Exista temeri teroriste imediate

Personalul diplomatic american a fost evacuat din Lahore Pakistan), dupa o amenintare terorista la adresa consulatului SUA, informeaza presa de peste ocean, citand oficiali din Departamentul de Stat. Potrivit.

Renault si Fiat negociaza producerea de vehicule utilitare la uzina Zil din Rusia

Constructorii auto Renault, Fiat si Zil negociaza asamblarea de vehicule utilitare pe liniile companiei ruse, cunoscuta in epoca sovietica datorita limuzinelor oficiale pe care le producea, au declarat joi surse din industria rusa, transmite AFP.

Renault si Fiat ar putea produce autoturisme utilitare la uzina Zil din Rusia

Constructorii auto Renault, Fiat si Zil negociaza asamblarea de vehicule utilitare pe liniile companiei ruse, cunoscuta in epoca sovietica datorita limuzinelor oficiale pe care le-a produs. Surse din industrie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )