Libnet.ro
UNICEF

20:00

Serviciile secrete britanice, in criza de spioni din cauza retelelor de socializare!

Antena3 Antena3,
Serviciile secrete britanice, in criza de spioni din cauza retelelor de socializare!

Serviciile secrete britanice fac eforturi colosale sa gaseasca potentiali agenti sub acoperire, scrie Mirror. M16 urmeaza sa angajeze aproximativ 1000 de persoane, in incercarea de a gasi. continuă pe Antena3

Serviciile CEDAM, suprasolicitate din cauza interogarilor provenite de la companiile de asigurari

Serviciile web ale sistemului informatic CEDAM, cu precadere cele pentru stabilirea clasei de daunalitate bonus-malus, au fost suprasolicitate din cauza unui numar foarte mare de interogari provenite de la companiile de asigurari, in cursul zilelor de luni si marti, fiind inregistrat un volum zilnic de aproximativ 4 milioane de solicitari, informeaza Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin intermediul unui comunicat de presa.

Ministerul Comunicatiilor a prelungit controlul derulat la Posta pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte care trebuie verificate

Ministerul Comunicatiilor MCSI) a prelungit controlul derulat la Posta Romana pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte si documente care trebuie verificate si analizate, un raport cu concluzii urmand a fi realizat in 5 zile de la finalizarea controlului, au precizat miercuri pentru HotNews. ro oficialii ministerului. Amintim ca ministerul a dispus luna trecuta un amplu control privind indemnizatiile si bonusurile acordate directorilor executivi din Posta si din societatile la care Posta este actionar, prin raportare la obiectivele si criteriile de performanta, procedurile de angajare in aceste companii, precum si mai multe achizitii recente facute de Posta, printre care si contractul de de servicii financiar bancare cu Patria Bank.

inca un roman a murit din cauza virusului West Nile: Mai multe centre de transfuzie din tara au inceput sa ia masuri de preventie

Alerta in Romania. inca o persoana a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile. Astfel, numarul deceselor din cauza acestui virus periculos a ajuns la sase, iar mai multe centre de.

Am incalcat Legea concurentei din cauza neintelegerii acesteia

Dedeman a semnat o serie de contracte standard cu furnizori internationali in urma cu 11 ani, prin care a incalcat Legea concurentei, insa din cauza neintelegerii acesteia, nu in urma unor intelegeri cu ceilalti distribuitori, au precizat reprezentantii companiei, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Strazi blocate in Slatina din cauza unei ploi torentiale. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei (VIDEO)

Mai multe orase din tara au fost inundate din cauza unei ploi torentiale care a avut loc duminica noaptea, printre care si Slatina. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei,.

Dupa dezvaluirile RL, ANI verifica declaratiile de avere ale ministrului Energiei, Victor Grigorescu, din cauza unui bun mobil nedeclarat care i-a adus venituri de aproape 800.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) va verifica declaratiile de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei, dupa ce Romania libera a dezvaluit ca demnitarul a primit bani de la o companie offshore din insulele britanice Turks Caicos.

ANI va verifica declaratiile de avere ale ministrului Victor Grigorescu din cauza unui bun mobil nedeclarat, care i-a adus venituri de 791.500 lei prin doua tranzactii cu un offshore

Agentia Nationala de Integritate ANI) va proceda la evaluarea declaratiilor de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul energiei, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis la solicitarea HotNews. ro. Ministrul a obtinut sume importante de bani din cedarea folosintei unui bun mobil valoros, catre un offshore din insulele britanice Turks Caicos. Problema nu este ca a incasat cel putin 791. 500 lei din cedarea in doua randuri a acelui bun catre un offshore, ci faptul ca obiectul valoros nu este trecut in nicio rubrica din declaratiile de avere. La solicitarea HotNews. ro, Grigorescu a spus ca nu poate spune ce bun mobil ii aduce asemenea venituri, intrucat este vorba de un contract privat, iar tranzactia in sine ramane confidentiala.

Microbiolog, despre scandalul vaccinurilor: Problemele care au aparut in Romania dupa vaccinare sint din cauza achizitiei, din cauza calitatii si puritatii vaccinurilor si nu din cauza vaccinului in sine

Microbiologul care a i-a povestit lui Catalin Tolontan despre probleme din sistemul de sanatate si cum statul se face vinovat de greseli in scandalul dezinfectantilor, a revenit cu o noua precizare despre.

Rujeola ucide in Romania. Trei copii au murit in ultimele opt luni din cauza acestei epidemii

In primele opt luni ale acestui an, doi copii din Romania au murit de rujeola, iar un al treilea copil, care a decedat probabil din aceeasi cauza, se asteapta confirmarea certa, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

Probleme in Bucuresti din cauza ploilor: Parcul Drumul Taberei a fost inundat (VIDEO)

Ploile care au cazut in cantitati ridicate in ultimele ore au produs probleme in sectorul 6 din Capitala. Parcul Drumul Taberei a fost inundat in urma precipitatiilor. Parcul Drumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )