Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sever Voinescu: Foarte multi nemultumiti din PDL vor adera la Miscarea Populara, pentru Basescu

Hotnews Hotnews,
 Sever Voinescu: Foarte multi nemultumiti din PDL vor adera la Miscarea Populara, pentru Basescu

Fostul vicepresedinte al PDL Sever Voinescu a declarat pentru Mediafax ca foarte multi dintre membrii PDL nemultumiti in prezent de conducerea partidului se vor alatura Miscarii Populare pentru Traian Basescu, iar PDL va plati astfel scump eroarea de a se fi debarasat de seful statului. continuă pe Hotnews

VIDEO Sever Voinescu: Foarte multi nemultumiti din PDL vor adera la Miscarea Populara, pentru Basescu

Fostul vicepresedinte al PDL Sever Voinescu a declarat pentru Mediafax ca foarte multi dintre membrii PDL nemultumiti in prezent de conducerea partidului se vor alatura Miscarii Populare pentru Traian Basescu, iar PDL va plati astfel scump eroarea de a se fi debarasat de seful statului.

Sever Voinescu: Foarte multi nemultumiti din PDL vor adera la Miscarea Populara.

Fostul vicepresedinte al PDL Sever Voinescu a declarat pentru MEDIAFAX ca foarte multi dintre membrii PDL nemultumiti in prezent de conducerea partidului se vor alatura Miscarii Populare pentru Traian Basescu, iar PDL va plati astfel scump eroarea de a se fi debarasat de seful statului. Inteleg foarte bine de ce a aparut, inteleg foarte bine ce vrea, insa eu personal nu am niciun plan legat de Miscarea Populara decat aceea de a-i privi evolutia cu simpatie in viitor. Din punctul meu de .

Sever Voinescu: Foarte multi nemultumiti din PDL vor adera la Miscarea Populara, pentru Basescu

Sever Voinescu a anuntat, duminica, ca foarte multe persoane nemultumite din PDL vor alege sa plece la Partidul Miscarea Populara, un motiv pentru acest lucru fiind si apropierea de presedintele Traian Basescu,.

Sever Voinescu: Foarte multi membri PDL nemultumiti vor veni in Miscarea Populara

Fostul vicepresedinte al PDL, Sever Voinescu, a declarat ca foarte multi dintre membrii PDL nemultumiti, in prezent, de conducerea partidului, se vor alatura Miscarii Populare pentru Traian Basescu, iar PDL va plati astfel scump eroarea de a se fi debarasat de seful statului, conform Antena3. ro.

Sever Voinescu: Foarte multi membri PDL nemultumiti vor veni in Miscarea Populara

Fostul vicepresedinte al PDL Sever Voinescu a declarat ca foarte multi dintre membrii PDL nemultumiti in prezent de conducerea partidului se vor alatura Miscarii Populare pentru Traian Basescu, iar PDL va pla.

Traian Ungureanu: Baconschi si Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian Ungureanu, duminica, pentru MEDIAFAX, referindu-se la Teodor Baconschi si Cristian Preda. El s-a aratat nemultumit de declaratiile si criticile acestora la adresa PDL. Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea asteapta totusi o lamurire. Ce vine mai intai: teoria .

De ce le recomanda Traian Ungureanu lui Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid.

Traian Ungureanu ii invita pe Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian.

Autoritatile din Praga vor sa lanseze vagoane de metrou destinate intalnirilor: Proiectul ar putea debuta la sfarsitul anului

In urmatoarele luni, autoritatile din Praga vor sa lanseze vagoane de metrou destinate intalnirilor, relateaza Le Nouvel Observateur. Campania va fi realizata in scopul promovarii transportului public.

Fenechiu: La aeroportul din Timisoara vor fi numiti manageri privati dupa finalizarea unei anchete

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ieri ca la aeroportul din Timisoara vor fi numiti manageri privati dupa finalizarea unei anchete a Corpului de Control, iar in viitor aerogara ar putea trece la Consiliul Judetean Timis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )