Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sex pentru o nota de trecere la o facultate din Iasi! Schimb incendiar de replici intre o studenta si profesorul sau (VIDEO)

B1 B1,
Sex pentru o nota de trecere la o facultate din Iasi! Schimb incendiar de replici intre o studenta si profesorul sau (VIDEO)

Un scandal sexual loveste mediul academic din Iasi, vizata fiind Universitatea Al I Cuza. Un conferentiar universitar dr de la Facultatea de Psihologie, este acuzat de procurorii ieseni ca ar fi cerut unei. continuă pe B1

Incident pe aeroportul din Iasi. Un avion Tarom a ramas la sol

Avionul TAROM care trebuie sa decoleze marti dimineata de pe Aeroportul din Iasi cu destinatia Bucuresti a ramas la sol. Pe lista pasagerilor era si noul primar al Iasiului, Mihai Chirica. Primarul.

inregistrari explozive cu un profesor si o studenta. Sex pentru note la Universitatea Cuza din Iasi

Conferentiarul universitar doctor Constantin Petrovici este cercetat sub control judiciar de procurorii ieseni dupa ce ar fi solicitat unei studente de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza sa faca sex cu el pentru a o ajuta la un examen.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea, nominalizati pentru meciul Romaniei cu Spania din Cupa Davis

Tenismenii Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea vor face parte din echipa Romaniei pentru meciul cu Spania, din turul al doilea al Grupei I al zonei Europa-Africa a Cupei Davis. Confruntarea dintre Romania si Spania se va desfasura in perioada 15-17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Motivul pentru care supravietuitorii atacului din Bangladesh au fost crutati. Cu ce imagini au ramas in memorie

Un supravietuitor localnic al carnagiului comis vineri noaptea de jihadisti intr-un restaurant din capitala Bangladesh-ului, Dhaka, spune ca atacatorii i-au crutat viata doar pentru ca era musulman, iar acum se simte traumatizat de tipetele victimelor masacrate cu lovituri de macete.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )