Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sezonul premiilor Nobel se deschide luni, cu decernarea premiului pentru medicina

România Liberă România Liberă,
Sezonul premiilor Nobel se deschide luni, cu decernarea premiului pentru medicina

Sezonul Nobelurilor se deschide luni, odata cu decernarea premiului pentru medicina, care ar putea fi atribuit autorului unui studiu despre receptorii durerii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

PREMII NOBEL Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii, relateaza vineri.

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, seria castigatorilor

Premiul Nobel pentru Medicina sau Fiziologie va deschide, luni, 6 octombrie, seria castigatorilor din 2014 ai acestor premii care, din 1901, recompenseaza excelenta in diferite domenii. Ulterior, se vor anunta premiile pentru Fizica, Chimie, Pace si cel pentru Economie, singurul care nu a fost instituit de magnatul suedez Alfred Nobel 1833-1896), inventator al dinamitei, ci a fost creat dupa jumatate de secol de Banca Suediei.

Papa Francisc si Edward Snowden, cele doua nume vehiculate pentru Premiul Nobel pentru Pace

Luni debuteaza sezonul Premiilor Nobel, iar printre numele vehiculate pentru pace se numara Edward Snowden, Papa Francisc si pakistaneza Malala Yousafzai. Avand in vedere ca cei care au descoperit celebrul boson Higgs, Peter Higgs si Francois Englert, au primit premiul Nobel pentru Fizica in 2013, speculatiile din acest an se invart mai mult in jurul premiului Nobel pentru pace si a celui pentru literatura, relateaza AFP.

Cateva bizarerii din istoria Premiilor Nobel pentru medicina

Astazi se vor anunta numele cercetatorilor care vor primi Premiul Nobel pentru Medicina si Fiziologie 2014. Cu aceasta ocazie, sa ne aruncam un ochi in arhivele Premiului Nobel pentru a evoca unele ciudatenii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )