Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sfarsit cumplit pentru un baietel de zece ani. S-a spanzurat dupa ce colegii lui l-au agresat la scoala

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru un baietel de zece ani. S-a spanzurat dupa ce colegii lui l-au agresat la scoala

Un baietel de zece ani s-a sinucis dupa ce a fost agresat la scoala de colegii lui. Seven Bridges a fost gasit fara suflare la domiciliu in Louisville, Kentucky, sambata dimineata. Tatal sau, Donnie. continuă pe Antena3

Un tanar din Rezina, condamnat la zece ani de inchisoare pentru atac talharesc soldat cu moartea unei persoane

Un locuitor al raionului Rezina a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru talharie, comisa cu o deosebita cruzime, asupra unui barbat de 78 de ani. Sentinta a fost pronuntata de catre Judecatoria Orhei, sediul Rezina, transmite IPN.

Un tanar din Falesti, condamnat la zece ani de detentie pentru violul fiicei vitrege

Un tanar de 29 de ani din raionul Falesti a fost condamnat la zece ani de detentie pentru violul fiicei sale vitrege, care era minora, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa remis de Procuratura Generala.

Sfarsit tragic pentru un politist de 24 de ani. A fost calcat de o masina, care circula cu mare viteza. Barbatul a murit pe loc

Un politist si-a pierdut viata duminica, 20 ianuarie, dupa ce a fost accidentat de un automobil. Accidentul a avut loc pe traseul M-1, in apropierea satului Cristesti, raionul Nisporeni, transmite.

Turcia: Zece ani de nchisoare pentru Murat Arslan, laureatul premiului Vaclav-Havel 2017

Judecatorul turc Murat Arslan, laureatul Premiului Vaclav-Havel 2017 al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru apartenenta la o organizatie terorista de catre un tribunal din Ankara, scrie Le Monde, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )