Libnet.ro
UNICEF

22:15

in sfarsit! Jessica Simpson s-a casatorit cu Eric Johnson

Antena3 Antena3,
in sfarsit! Jessica Simpson s-a casatorit cu Eric Johnson

In sfarsit Jessica Simpson si-a vazut visul implinit: A devenit sotia lui Eric Johnson. Cantareata si fostul jucator NFL au spus da la San Ysidro Ranch, in Santa Barbara, California. continuă pe Antena3

Jessica Simpson s-a casatorit cu fostul jucator de fotbal Eric Johnson

Cantareata pop Jessica Simpson s-a casatorit cu fostul jucator de fotbal american Eric Johnson, sambata, la San Ysidro Ranch, California. La eveniment au participat peste 250 de invitati, printre care Ashlee.

Jessica Simpson s-a casatorit oficial, dupa patru ani de logodna

Cantareata si actrita americana Jessica Simpson 33 de ani) s-a casatorit, dupa patru ani, cu logodnicul sau, Eric Johnson 34 de ani), fost jucator de fotbal american, aceasta fiind a doua casatorie pentru ambii. La fericitul eveniment a luat parte si Jessica Alba.

S-a maritat Jessica Simpson! Este cel mai fericit moment din viata mea!

Dupa trei ani si jumatate de logodna si doi copii impreuna, Jessica Simpson si Eric Johnson si-au jurat iubire vesnica in fata lui Dumnezeu. Celebrul cuplu s-a casatorit ieri in cadrul unei ceremonii private desfasurate la o mosie din California, iar in jur de 200 de persoane au luat parte la eveniment.

Reguli stricte la nunta Jessicai Simpson! Iata ce nu au voie invitatii sa faca!

Dupa o logodna de patru ani, Jessica Simpson si Eric Johnson fac astazi nunta mare la o ferma din California, de langa Santa Barbara. Evenimentul este unul privat, iar invitatii au primit un mail in care se detalia toate restrictiile care li se impun. Este interzis accesul la eveniment cu telefoane mobile si camere de filmat, intrucat celebrul cuplu a vandut drepturile asupra imaginilor catre o publicatie pentru multi bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )