Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sfatul fostului premier, Emil Boc, pentru Victor Ponta: Ar trebui sa isi dea demisia

Antena3 Antena3,
Sfatul fostului premier, Emil Boc, pentru Victor Ponta: Ar trebui sa isi dea demisia

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, sustine, potrvit RFI, fostul premier Emil Boc, mentionand ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: Sustinere totala pentru Victor Ponta in actuala formula politica

Presedintele UNPR Gabriel Oprea si-a reiterat sprijinul pentru premierul Victor Ponta si pentru Guvernul condus de acesta. Sustinere totala pentru Victor Ponta in actuala formula politica. As vrea sa.

Gabriel Oprea: Sustinere totala pentru Victor Ponta. UNPR nu a dat niciodata jos un Guvern din care a facut parte

Presedintele UNPR Gabriel Oprea si-a reiterat sprijinul pentru premierul Victor Ponta si pentru Guvernul condus de acesta. Sustinere totala pentru Victor Ponta in actuala formula politica. As vrea sa.

Mesajul Simonei Halep pentru Victor Ponta

Simona Halep a fost sportiva folosita de Victor Ponta, in mediul online, pentru a isi crea un capital de imagine. Dupa ce a pierdut alegerile pentru presedintia Romaniei, pe internet a aparut un mesaj inventat pe care Halep i l-ar fi transmis actualului prim-ministru.

Miza refacerii USL, circa 1 milion de voturi pentru Victor Ponta

Refacerea simbolica a Uniunii Social Liberale USL) este o strategie menita sa ii aduca lui Victor Ponta circa un milion de electori, care se vor adauga bazinului electoral al Partidului Social Democrat PSD) si care ar putea asigura victoria candidatului social-democrat in cursa pentru Cotroceni, potrivit afirmatiilor facute de politologul Cristian Pirvulescu.

Cimitirul si biserica electorala din Alba. Banner pro-Victor Ponta amplasat pe gardul lacasului de cult

Un cimitir si o biserica aflata in renovare din satul Obreja din Alba au devenit agenti electorali pentru Victor Ponta. Un banner cu insemnele electorale ale candidatului PSD a fost amplasat pe gardul cimitirului.

Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, arata fostul premier Emil Boc, citat de RFI. Acesta a adaugat ca victoria lui Klaus Iohannis este o victorie a democratiei romanesti.

Bonjour tristesse, sunt Victor Ponta

Pentru milioane de romani a fost o noapte istorica. Pentru Victor Ponta a fost o cina trista in familie si, poate, momentul recunoasterii propriei imposturi. O impostura care a inceput in urma cu multi ani, cu intrebarea mamei sale: Pentru asta am mancat noi bataie pe 13 iunie 90?.

Iurie Leanca, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis si de incurajare pentru Victor Ponta: Viata merge inainte

Premierul de la Chisinau, Iurie Leanca, i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i .

Primarul Clujului, Emil Boc, cere demisia lui Victor Ponta. in conditiile in care poporul ti-a zis un Nu atat de categoric

Alegerei prezidentiale 2014. Primarul Clujului, Emil Boc, considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

Emil Boc: Am votat pentru consolidarea justitiei si a statului de drept

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat pentru consolidarea democratiei, manifestandu-si, totodata, speranta intr-o participare masiva la urne, in virtutea participarii civice recunoscute a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )