Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sfaturi utile de la cei mai tari specialisti in beauty: Ce sa faci pentru a avea o piele bronzata si sanatoasa

ADPM ADPM,
Sfaturi utile de la cei mai tari specialisti in beauty: Ce sa faci pentru a avea o piele bronzata si sanatoasa

Pentru ca sezonul cald aduce intotdeauna dupa sine sesiuni prelungite de relaxare la plaja ori piscina, sub razele fierbinti ale soarelui, specialistii in beauty de la clinica de infrumusetare Michelle va ofera cateva sfaturi pretioase cu privire la produsele pe care trebuie sa le folositi pentru a obtine un bronz frumos si sanatos. continuă pe ADPM

GLOBALIZAREA a ajuns si la Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri

Asa cum se intampla frecvent la Jocurile Olimpice, multi fotbalisti prezenti la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu s-au nascut neaparat in tara sub culorile careia evolueaza. De exemplu, Algeria a selectionat cei mai multi jucatori nascuti.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Romania are cei mai multi utilizatori de Internet din Europa de Sud-est

Romania este cea mai mare tara din Sud Estul Europei in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet. in decembrie 2013 s-au inregistrat 8. 8milioane de internauti, conform raportului Online Landscape: South East Europe realizat de Gemius, remis Adevarul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )