Libnet.ro
UNICEF

20:30

Shanghai: Cel putin 10 persoane au murit din cauza celui mare mare val de caldura din ultimii 140 ani

B1 B1,
Shanghai: Cel putin 10 persoane au murit din cauza celui mare mare val de caldura din ultimii 140 ani

Cel putin 10 persoane au decedat din cauza caldurii in orasul Shanghai, acesta fiind afectat de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, au anuntat autoritatile medicale, citate de. continuă pe B1

Florida: Cel putin 15 persoane date disparute, in urma unor explozii

Cel putin 15 persoane au fost date disparute iar locuitorii din zona au fost evacuati in timpul noptii, in urma unor explozii intr-o uzina de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane, relateaza AFP.

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a.

Cel putin zece morti din cauza valului de caldura care afecteaza orasul Shanghai

Metropola chineza Shanghai este afectata de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, cel putin zece persoane murind din cauza caldurii, anunta autoritatile medicale, citate de.

Accident rutier in Italia: Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 sunt ranite (VIDEO)

Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite, duminica seara, dupa ce un autocar care transporta pelerini s-a prabusit in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli, relateaza BBC News. Autoc.

Egipt: Cel putin 15 persoane au fost ucise la Cairo

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate.

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Accident de autocar in Italia. Cel putin 36 de persoane au murit si 11 sunt ranite, dupa ce automobilul a zburat peste un pod

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, dupa ce autocarul in care se aflau si care transporta pelerini in regiunea italiana Napoli, a cazut de pe un pod,.

Cel putin 700 de persoane au fost evacuate pe insula Mallorca din cauza unui incendiu de padure

Peste 700 de persoane pe insula Mallorca au fost evacuate sambata noaptea din cauza unui incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare. Ca masura de protectie, autoritatile din arhipelagul spaniol.

Tragedie in Italia: cel putin 36 de morti in unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Europa

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP, scrie Mediafax .

Noi violente la Cairo: cel putin 15 morti.

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, informeaza Mediafax. Doua persoane au fost impuscate, iar alte 13 au murit in incendiul care a cuprins un magazin din Cairo. Egiptul traverseaza o perioada de criza care a culminat la inceputul lunii iulie cu inlaturarea de la putere de catre armata a presedintelui islamist Mohamed Morsi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )